Bel 0182 - 33 80 11


Trappen nieuws

De Kruijf Trappen is een trappenspecialist. En graag geven wij u tips en informatie over trappen en trap gerelateerde onderwerpen.

Deze vind u hieronder. Staat de informatie of tip die u zoekt er niet bij? Bel ons of e-mail ons uw vraag.


 • Trappenmaker Jan de Kruijf

  Trappenmaker Jan de Kruijf

  Trappenmaker Jan de Kruijf heeft liefde voor zijn vak, hij legt uit waarom het maken van trappen mooi en uitdagend werk is. 

 • Rabobank Gouwestreek op bezoek

  Bedrijfsbezoek Rabobank aan onze trappenfabriek

  De Rabobank Gouwestreek bracht onlangs een bezoek aan ons bedrijf. Met veel interesse hoorden en zagen zij hoe wij trappen maken in onze trappenfabriek.

 • Meest verkochte houten trap

  Onze meest verkochte houten trap

  Houten trappen blijven onverminderd populair. Er zijn qua uitvoering en houtsoort oneindig veel keuzes te maken. Maar wat is nu de meest gekozen houten trap?

 • Open trappen

  Open trappen

  Een nieuwe trap kiezen, is niet altijd eenvoudig. Er zijn simpelweg zoveel keuzes te maken, dat het onoverzichtelijk kan worden. Wij geven u hier Voorbeelden van open trappen en zetten uiteen Waarom u zou moeten kiezen voor een Open Trap, of een Dichte Trap. 

 • Trap renoveren of een nieuwe houten trap?

  Trap renoveren of een nieuwe houten trap?

  Wanneer uw trap toe is aan een ‘update’ dan kunt u kiezen uit het plaatsen van een nieuwe houten trap, of u kunt kiezen voor traprenovatie. Renoveren Wanneer u kiest voor renovatie van uw trap, dan heeft u de keuze...
 • Houten trappen inspiratie

  Houten trappen; inspiratie.

  Houten trappen bekijken? Wij maakten voor u deze inspiratievideo. Bekijk hem nu!

 • Trap in monumentaal pand

  Bijzondere trap in een bijzonder pand

  Wij mochten meewerken aan een bijzonder project. In een monumentaal pand in Gorinchem hebben wij een vurenhouten trap geplaatst met wel vier kwarten.

 • Zoldertrappen

  Zoldertrappen

  Met grote regelmaat maken wij trappen naar zolder. Dikwijls zijn de zoldertrappen die we plaatsen ter vervanging van Vlizo trappen. Overweegt u een zoldertrap te laten plaatsen? Lees dan onze tips en aandachtspunten.

 • Trap kiezen; vuren of hardhout

  Trap kiezen; vuren of hardhout

  Een trap kiezen is niet altijd even eenvoudig. En dan heb je ook nog de keuze in veel verschillende houtsoorten. Zoals het veelgebruikte vurenhout, of hardhoutsoorten als eiken en mahonie. We zullen hierbij enkele voor- en nadelen van de beide houtsoorten bespreken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 • Stalen trap vervangen

  Stalen trap vervangen

  Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een stalen trap kunnen vervangen door een houten trap. En in veel gevallen begrijpen wij dat heel goed. Hoewel bepaalde stalen trappen passen in een bepaald tijdsbeeld, past de stalen trap vaak niet in de hedendaagse interieurstijlen.

 • Houten trap of metaal?

  Houten trap. Of metaal?

  Wanneer u nadenkt over een nieuwe trap, dan kunt u voor de overweging komen te staan of u een houten trap wilt, of een metalen trap. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden qua materialen, maar nu gaan we even in op de verschillen tussen hout en metaal als materiaal voor uw trap.

 • Trappenfabriek De Kruijf

  Trappenfabriek - wat wij doen

  Er zijn regelmatig mensen die een nieuwe houten trap willen kopen en op zoek zijn naar een bedrijf die dat voor ze kan doen. Maar waar koop je een nieuwe trap? Die op maat gemaakt moet worden? Juist; bij een trappenfabriek.

 • Kosten houten trap

  Kosten houten trap

  Wilt een nieuwe trap, of een trap gaan plaatsen? Dan is het natuurlijk verstandig om de kosten van uw project van te voren goed in te schatten. In dit artikel vertellen wij u wat meer over de kosten van een nieuwe houten trap.

 • Vaste trap naar zolder

  Vaste trap

  Een vaste trap, in plaats van een vlizotrap levert u veel voordelen op. Misschien twijfelt u nog, vanwege bijvoorbeeld de kosten. Dit kunnen wij ons natuurlijk voorstellen, hoewel wij ervan overtuigd zijn dat het meestal een goed idee is om een vlizotrap te vervangen door een vaste trap.

 • Vurenhout

  Vuren trap

  Er zijn talloze houtsoorten waaruit je kunt kiezen als je een nieuwe trap laat maken. Een aantal houtsoorten zijn populairder dan de anderen. Dit heeft te maken met de verkrijgbaarheid, hoe makkelijk het hout is te verwerken, de duurzaamheid en niet in de laatste plaats met de prijs.

 • Houten trappen prijzen

  Wij houden van houten trappen. In onze trappenfabriek maken wij elke houten trap die onze opdrachtgever wenst. En of onze opdrachtgevers nu een spiltrap, een open trap, of een andere soort trap willen kopen, men vraagt bij ons meestal eerst naar de prijs.

 • Levering hardhout

  Hardhout voor hardhouten trappen

  De houtleverancier was vandaag weer blij met ons, we bestelden namelijk een flinke hoeveelheid hardhout voor onze houten trappen.

 • Eiken boomstam

  Hardhouten trap

  Het begint bij ons allemaal wanneer iemand contact opneemt om zijn of haar ideeën over een nieuwe trap te bespreken. Zo ging het ook bij dit project. De klant had een stalen strap maar deze nam relatief veel ruimte in beslag, en stond ook onhandig in de loop van kamer naar de keuken.

 • Houten trappen

  Houten trappen

  Trappenfabriek De Kruijf Trappen is een specialist in het ontwerpen, maken en plaatsen van houten trappen.

 • Het nieuwe pand van onze trappenfabriek

  De Kruijf Trappen is verhuisd!

  We zijn afgelopen tijd erg druk geweest met onze nieuwe locatie. Een heel geregel om een juiste ruimte te vinden. En natuurlijk wilden we ons machinepark actualiseren.

 • Trappenfabriek

  Bent u op zoek naar een trappenfabriek in uw regio? Lees dan onderstaande tips voor het selecteren van een trappenfabriek.

 • Trap kopen? Denk aan deze aandachtspunten

  U wilt een nieuwe trap maar u weet niet waarop u moet letten bij de aanschaf? Geen wonder; een nieuwe trap kopen doet u niet al te vaak. In dit artikel bespreken we 7 aandachtspunten die u zullen helpen als u een vaste trap gaat kopen.


© 2018, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design