Bel 0182 - 33 80 11


Vaste trap naar zolder - nieuwe verdieping

20 juni 2018

Een van onze opdrachtgevers in Nesselande, hadden een huis met een plat dak. Om extra ruimte in de woning te creëren, lieten zij een extra verdieping; een zolder, op de woning maken. Natuurlijk moest er ook een vaste trap naar zolder worden gemaakt.

De opdrachtgevers hebben het maken van de extra verdieping uitbesteed aan D. Boere Timmerwerken, uit Rotterdam. En in samenspraak met deze aannemer is de opdracht voor het maken van de vaste trap naar zolder, bij de Kruijf Trappen neergelegd.


Trapgat maken; beton

Het maken van een trapgat is een belangrijk onderdeel van het plaatsen van een trap. Let op; het maken van een trapgat in beton is niet wat wij zelf doen. De constructie van een woning wordt hiermee aangepast, en dit kan de draagkracht van de vloer radicaal veranderen. Wij adviseren daarom altijd om te laten controleren of de draagkracht, na het realiseren van het trapgat, voldoende blijft.


Plaatsen van de trap

De trap is in onze trappenfabriek gemaakt, waarna we die – gemonteerd en al – hebben vervoerd naar de woning. De houten trap is vervolgens met een kraan in het trapgat gehesen, en er door de aannemer netjes ingeplaatst.

Wilt u meer weten over het realiseren van een vaste trap naar zolder of trap naar een nieuwe verdieping?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vaste trap naar zolder - nieuwe verdieping - Foto 1
Vaste trap naar zolder - nieuwe verdieping - Foto 2
Vaste trap naar zolder - nieuwe verdieping - Foto 3


Terug

© 2023, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design