Bel 0182 - 33 80 11


Bedrijfsgeschiedenis De Kruijf Trappen

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Jan de Kruijf voor het eerst in aanraking kwam met de trappen. Vanaf het VMBO volgde hij een intensief leer – werktraject bij een trappenbedrijf en maakte hij vervolgens de overstap naar een grotere organisatie waar meer mogelijkheden waren voor zijn persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Hij werkte overdag en studeerde ’s avonds.

In 2006 startte hij zijn eigen bedrijf aanvankelijk was hij allround timmerman, maar al snel ontwikkelde hij zich tot echt trappenspecialist. “het ondernemerschap heeft mij altijd aangetrokken. Ik was nog betrekkelijk jong, toen ik als ondernemer begon, maar dat heeft me nooit weerhouden om grote ambities te hebben. Stap voor stap ben ik die nu aan het realiseren.”


De Kruijf Trappen is actief in

De Kruijf Trappen is werkzaam in de provincies Zuid Holland en Utrecht. Van Alphen aan den Rijn, Hazerswoude tot en met Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Woerden.
Trappen voor wie?

De Kruijf trappen heeft verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Wij vervangen regelmatig in eengezinswoningen een oude vlizotrap voor een vaste trap naar zolder, maar we hebben ook opdrachten voor exclusieve trappen in villa’s.

Ook zakelijke klanten in het MKB weten ons te vinden. Eén van onze specialisaties is het vervangen van onveilige stalen wenteltrappen in eengezinswoningen door houten trappen. daarbij zorgen wij ook voor het slopen en afvoeren van de bestaande trap en voor de aftimmering. Wij laten graag zien wat de mogelijkheden voor vervanging zijn.Wat we doen

De Kruijf Trappen levert houten trappen op maat (zowel hard- als zacht hout) en heeft het hele proces in eigen beheer: van ontwerp en productie tot levering en montage. De keuze mogelijkheden “een standaard trap bestaat eigenlijk niet, want iedere trap wordt op maat gemaakt. Op bezoek bij een Klant kan ik natuurlijk voorbeelden laten zien, maar het gebeurt ook regelmatig dat iemand zelf al een goed ontwerp voor ogen heeft. Soms zelfs een afbeelding van een gewenst model. De Kruijf Trappen zorgt dan voor een kwalitatief perfecte uitvoering. Ook voor de afwerking geldt dat er legio mogelijk is: van klassieke spijlen tot moderne RVS leuningen. Sterk punt van ons is dat wij, in onze werkplaats, de trappen in elkaar zetten en dan de trappen spuiten om kraken te voorkomen. Dat doen niet alle trappen bedrijven.”


  Bel ons: 0182 33 80 11

  verkoop@dekruijftrappen.nl

  Coenecoop 79 | 2741 PH | Waddinxveen
© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design