Bel 0182 - 33 80 11Open Trap

Bij een open trap zijn er tussen de treden geen verticale planken aanwezig, stootborden genoemd. Tussen de treden ontstaat er dus ruimte. Dit zorgt ervoor dat een open trap minder prominent aanwezig is. Een open trap wordt vooral toegepast voor trappen in open ruimtes, zoals een woonkamer.


Voordelen van een open trap

Een open trap oogt visueel ruimtelijk. Het (zon)licht kan er optimaal doorheen schijnen. Hierdoor geeft de open trap een optimaal ruimtelijk gevoel in uw interieur.


Nadelen van een open trap

Qua veiligheid scoort een open trap minder hoog. Zeker met kleine kinderen is het, door de open treden, extra opletten. Mocht er onverhoopt iets van een open trap naar beneden vallen, bestaat er de kans dat dit tussen de treden valt.

Doordat veel mensen vaak de trap gebruiken als tussen stop voor bij voor beeld kleding die later op de dag mee naar boven.


Meer informatie of advies over de open trap?

Uiteraard kan de Kruijf trappen u vrijblijvend adviseren en informeren wat bij uw situatie de beste mogelijkheden zijn. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op 0182 33 80 11 of verkoop@dekruijftrappen.nl
© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design