Bel 0182 - 33 80 11


Eiken houten trappen

Bent u op zoek naar duurzame trap? Die eenvoudig te onderhouden is? Dan is een eiken houten trap de ideale trap voor. Een eiken houten trap geeft ook een sfeervolle en warme uitstraling.


Uw eiken houten trap naar wens

Ook eiken houten trappen zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, waardoor deze binnen veel interieurs passen; of deze nu klassiek, landelijk of modern is.

De vorm van de eiken trap is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen de betreffende ruimte. Onze specialisten vervaardigen trappen op maat. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, waarna wij deze vertalen naar een perfect passend ontwerp.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijken dan eens de verschillende modellen houten trappen.


Uw eiken trap met zorg gemaakt en gemonteerd?

De Kruijf Trappen vervaagd eiken houten trappen met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Wij beschikken over een eigen timmerplaats waar uw trap op maat maken. Ook de montage bij u thuis wordt met de grootst mogelijke zorg gedaan. Hierbij verminderen wij de overlast voor u, tot een minimum.


Wilt u meer weten over eiken trappen?

Over onze mogelijkheden, diensten, kwaliteiten en aanbod betreffende eiken trappen? Wij informeren en adviseren u uiteraard graag op vrijblijvende basis.

Bel daarvoor naar: 0182 – 338011
of stuur een mail naar: info@dekruijftrappen.nl

U kunt gebruik maken van het online contactformulier, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Tevens kunt u via onze website direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij zijn u graag van dienst.

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design