Bel 0182 - 33 80 11


Bordestrap

Principe: 

Een bordes trap is een trap rechte of verdreven trap met een plateau. Dit plateau is meestal vierkant of rechthoekig en vaak drie keer zo breed als een normale trede. Een bordes kan zowel onder in de trap als boven in de trap voorkomen of beide. Ook gebeurt het wel dat het bordes in het midden van de trap voor komt. Doormiddel van een bordes creƫert u een rustpunt. Het bordes kan eventueel ook gelijk de richting van de trap veranderen. Bij trappen boven de 4000mm bent u volgens het bouwbesluit verplicht om een bordes toe te passen.

Voordelen bordestrap

U heeft een rustpunt tijdens de loop van de trap. Tevens kunt u op het bordes elkaar goed passeren. Eventueel kunt u ook vanaf het bordes naar een andere ruimte stappen die op de zelfde hoogte ligt als het bordes.

Nadelen bordestrap

Een bordes neemt vrij veel ruimte in.

Uiteraard kan de Kruijf trappen u vrijblijvend adviseren en informeren wat bij uw situatie de beste mogelijk heden zijn. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op 0182 33 80 11 of verkoop@dekruijftrappen.nl© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design