Bel 0182 - 33 80 11


Traprenovatie kosten

Een traprenovatie valt te overwegen, maar dikwijls vallen de kosten van een geheel nieuwe trap erg mee. De Kruijf Trappen kan u met een nieuwe trap van dienst zijn, het renoveren van trappen laten wij over aan anderen bedrijven.


Traprenovatie techniek

Er zijn verschillende manieren om uw bestaande vaste trap op te knappen. De bouwkundige staat en natuurlijk de optische staat is bepalend voor wat er met de trap zou moeten gebeuren.


Grofweg zijn de volgende opties en behandelingen mogelijk:

  • Oppervlak behandelen (schuren/ plamuren / lakken, etc)
  • Delen van de trap vervangen of verstevigen
  • Trap en -tredes opnieuw bekleden
  • Gehele vaste trap vervangen

Zoals gezegd doen wij alleen het laatste. Een belangrijke overweging hierbij is het uiterlijk van een trap. Een nieuwe trap kan 100% naar uw wens worden gemaakt en dus helemaal naar uw smaak. Omdat er niet hoeft worden gewerkt met opnieuw beklede treden, zijn treden 'rank' en stijlvol. Beklede treden kunnen wat 'grof'  of ' plomp'  overkomen. Wat minder speelt bij traprenovatie, dan bij een nieuwe trap, is dat u ook rekening moet houden met de afwerking rondom een trap. Wellicht moeten muren, vloer of plafond worden bijgewerkt. Dit speelt meestal niet bij het bekleden van een trap.

Ons advies

Overweeg ook een nieuwe trap, vraag hier een offerte voor op. Maak dan uw afwegingen en kies wat u het beste past.© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design