Bel 0182 - 33 80 11


Stalen trap vervangen

Stalen trap vervangen

02 januari 2020

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij een stalen trap kunnen vervangen door een houten trap op maat. En in veel gevallen begrijpen wij dat heel goed. Hoewel bepaalde stalen trappen passen in een bepaald tijdsbeeld, past de stalen trap vaak niet in de hedendaagse interieurstijlen.


Vervangen stalen trap

Wanneer wij uw stalen trap komen vervangen, dan halen wij eerst de oude trap weg. Daarna plaatsen wij de nieuwe trap, en zorgen dat deze 100% past. Door een goede voorbereiding in onze trappenfabriek, kunnen wij meestal uw oude trap verwijderen én uw nieuwe trap plaatsen binnen één dag.

Om dit te realiseren komen wij eerst bij u inmeten en de situatie beoordelen. We bespreken dan met u de verschillende ideeën en opties. Daarna maken wij uw nieuwe, mooie houten trap helemaal op maat, en komen deze plaatsen wanneer deze klaar is.

Afhankelijk van de drukte in onze trappenfabriek, wordt de trap geleverd. Wanneer u een bepaalde deadline in gedachte heeft, doet u er goed aan ons te bellen voor overleg.

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden getoond van oude, stalen trappen, die wat ons betreft vervangen mogen worden, of zelfs door ons al vervangen zijn.


Prijs stalen trap vervangen

Wilt u weten wat het kost om uw stalen trap te laten vervangen? Vraag dan via ons offerteformulier een prijs op. Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer weten? Bel ons dan op via 0182 33 80 11.

Stalen trap vervangen - Foto 1
Stalen trap vervangen - Foto 2
Stalen trap vervangen - Foto 3
Stalen trap vervangen - Foto 4
Stalen trap vervangen - Foto 5
Stalen trap vervangen - Foto 6
Stalen trap vervangen - Foto 7
Stalen trap vervangen - Foto 8


Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design