Bel 0182 - 33 80 11


Uw vaste trappenspecialist in Utrecht

U woont in Utrecht en bent op zoek naar een specialist voor het vervaardigen van een vaste houten trap? Of wilt u uw huidige vaste trap laten opknappen? Dan bent u bij De Kruijf Trappen aan het juiste adres. De Kruijf Trappen is gevestigd in Waddinxveen. Wij maken vaste trappen geheel op maat en naar uw wensen. Het kan daarbij gaan om een standaard trap, maar ook het vervaardigen van exclusieve trappen of het renoveren van uw huidige trap is mogelijk. Bekijk de verschillende type trappen die wij op maat maken.


Wat u kunt verwachten

Bij De Kruijf Trappen bent u verzekerd van vakmanschap. Dit komt terug in de nauwkeurigheid waarmee wij uw trap maken en plaatsen, vanaf het inmeten t/m de afwerking. Daarbij hebben wij natuurlijk ook aandacht voor de veiligheid van de trap.

Ons vakmanschap komt ook terug bij het plaatsen van uw vaste trap. Met onze aanpak beperken wij de overlast van bijvoorbeeld stof tot een minimum. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs binnen 1 dag uw trap plaatsen.


Nieuwsgierig naar onze resultaten?

Een vaste trap is niet iets wat u elke aanschaft. Maar kan wel sfeerbepalend zijn in bijvoorbeeld uw woonkamer. Wij hebben al vele vaste trappen gemaakt en geplaatst. Bekijk op uw gemak de voorbeelden van vaste trappen die wij in het verleden gemaakt hebben. Of lees wat andere over ons zeggen.


Meer informatie of advies?

Wilt u meer informatie over de ideale vaste trap voor uw situatie? Over onze werkwijze, kennis en expertise? Of heeft u andere vragen. Dan kunt uiteraard contact met ons opnemen.

Telefoon: 0182 33 80 11
E-mail: info@dekruijftrappen.nl

U kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Dit kan ook in de avonduren, zodat hier geen vrij voor hoeft te nemen.


© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design