Bel 0182 - 33 80 11


Luie en steile trap

Principe:

De hellingsgraad bepaalt het volledige uitzicht van uw trap. Een trap van 45 graden of hoger wordt gezien als steile trap en is perfect voor een trap die u niet vaak gebruikt, zoals een zoldertrap. Voor de hoofdtrap in uw woning is het aangeraden een hellingsgraad van iets minder dan 45 graden te kiezen. Wanneer de hellingsgraad erg klein wordt, spreken we van een luie trap.


Voordelen luie of steile trap 

Hoe steiler uw trap, hoe minder plaats hij natuurlijk inneemt. Ideaal voor een zoldertrap, waar de ruimte vaak compacter is. Een voordeel van een luie trap is dat wanneer deze mooi geïntegreerd is in een woning, hij een esthetische meerwaarde voor het interieur kan betekenen.


Nadelen luie of steile trap

Te steile en luie trappen zijn niet erg makkelijk beloopbaar. Daar komt nog eens bij dat een luie trap ontzettend veel plaats inneemt en daardoor niet geschikt is voor een doorsnee woning.

Uiteraard kan de Kruijf trappen u vrijblijvend adviseren en informeren wat bij uw situatie de beste mogelijk heden zijn.

Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op 0182 33 80 11 of verkoop@dekruijftrappen.nl© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design