Bel 0182 - 33 80 11


De Bloktrap is een trap waarbij de trede en stootbord in een hoek van 90 graden staan. Het is een zogenaamde keepboomtrap. Bij deze variant zijn de bomen van de trap niet zichtbaar. In deze zin is de bloktrap vergelijkbaar met de Z trap. 

Hout

Wij maken bloktrappen van allerlei soorten hout waarbij het de voorkeur heeft om met hardhout te werken zodat de trap een levenlang 'strak' blijft.

Niet alledaags

Wanneer u een niet-alledaags ontwerp wilt, en uw trap mag 'eruit springen' dan is de bloktrap voor u een goede keuze. Door het ontwerp is een samenspel met symmetrische vormen voor de hand liggend, hoewel het ook goed kan contrasteren met organische vormen.

Prijs van een bloktrap.

Een bloktrap, zeker vervaardigd van hardhout, is van een andere categorie dan een trap met normale bomen. De trap is bewerkelijker en heeft - in de regel - duurdere houtsoorten. De trap wordt hierdoor exclusiever, maar ook kostbaarder.

Een trap, inclusief montage, is altijd maatwerk. Een prijs afgeven is daarom niet eenvoudig. Wij rekenen het echter graag voor u uit.

Elementen die de prijs verder kunnen bepalen zijn:


  • Afmeting en het aantal treden 
  • Wel of niet gegrond 
  • Wel of geen geschikt trapgat aanwezig 
  • Opties; antslipmaatregelen, leuningen, smetborden, kinderveiligheid, traphek, ballustrade, e.d.

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design