Bel 0182 - 33 80 11


De Z trap is een trap waarbij het stootbord schuin op de trede wordt geplaatst, in plaats van haaks, zoals bij een ‘gewone’ trap. Hierdoor vormen het stootbord en de trede een ‘Z’. 

Hout

Wij maken Z trappen van hout. U kunt hierbij kiezen voor een trap die van één houtsoort is gemaakt, of houtsoorten combineren. Er zijn diverse hardhoutsoorten die een prachtige uitstraling geven, zoals eiken, maar u kunt de trap natuurlijk ook aflakken, of anders afwerken, zodat u kunt kiezen voor het iets voordeligere vurenhout. 

Exclusieve trap 

Het ontwerp van de Z trap is wellicht wat gedurfder. Hiernaast is de productie bewerkelijker dan een gewone trap, waardoor de kosten hoger zijn. Al met al zorgt dit ervoor dat de Z trap exclusief is, en een echt pronkstuk in uw huis. 

Prijs Z trap

De prijs van de Z trap ligt zoals gezegd iets hoger dan gewone dichte trappen. Een trap is altijd maatwerk, in zowel maatvoering, als in de verschillende keuzes en opties. U kunt bij ons in ieder geval rekenen op een eerlijke, scherpe prijs. 

Om u een indruk te geven, noemen we een aantal belangrijke punten die de prijs bepalen: 

  • Houtsoorten 
  • Afmeting en het aantal treden 
  • Wel of niet gegrond 
  • Wel of geen geschikt trapgat aanwezig 
  • Opties; antslipmaatregelen, leuningen, smetborden, kinderveiligheid, traphek, ballustrade, e.d.

Wilt u weten wat de precieze kosten voor uw Z trap zouden zijn? Maak dan gebruik van ons offerteformulier. Wanneer u heeft besloten dat u een trap wilt laten maken, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Ons advies is om tijdig uw project te plannen. Het kan erg druk zijn in de productie. 
© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design