Bel 0182 - 33 80 11
Trappenspecialist - De Kruijf Trappen


Adres:
De Kruijf Trappen
Coenecoop 79
2741 PH Waddinxveen

Contactgegevens:
Telefoon: 0182 33 80 11
E-mail: verkoop@dekruijftrappen.nl

Bedrijfsgegevens:
KVK nummer: 6497 0510
BTW nummer: NL 855927422 B01

De Kruijf Trappen, is de trap specialist voor vaste trappen in onder andere Zuid Holland en Utrecht. Wij produceren en monteren trappen in onder andere Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Leiden, Waddinxveen, Boskoop, Nieuwkoop, Woerden, Den Haag, Gouda.

Telefonisch contact

Wij werken allemaal met vakmensen en zijn dus heel druk in de fabriek, of we zijn trappen aan het monteren bij onze klanten. Als u ons telefonisch wilt spreken kunt u het beste een e-mail sturen, of bellen vanaf ca. 16u.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons offerteformulier.

Offerte aanvragen


 • Goede prijs degelijke trap

  Jan heeft ons voor een goede prijs aan een hele degelijke trap geholpen. We zijn er erg blij mee en ik zou de kruijf trappen zeker aanraden.

  Matthias

 • Prachtige trap, helemaal naar wens

  Prachtige trap, helemaal naar wens gemaakt! Ook snel geleverd, waarvoor dank.

  Ruth

 • Zeer zeker aanraden

  Als je een nieuwe trap wilt laten plaatsen zou ik de Kruijf Trappen zeer zeker aanraden!

  Op 8 december hebben wij een vaste trap naar zolder laten plaatsen door Jan en zijn collega. Van tevoren hebben we een duidelijke offerte gekregen. Tijdens het inmeten heeft Jan ons goed advies gegeven en denkt hij met je mee.

  Ze houden zich aan hun afspraken en komen op tijd. De trap is keurig geplaatst en ziet er top uit. En alles werd weer netjes achter gelaten.

  Kortom: Een dikke aanrader! ????????

  Stephanie

 • Kindveilige trap

  Bij een nieuwe zolder hoort een nieuwe kind veilige trap. Zelf de oude stalen wenteltrap verwijderd.

  Binnen 1,5 uur stond de nieuwe trap op zijn plek. Top gedaan door De Kruijf Trappen????

  Bekijk hier de foto's op Google.

  Quinte

 • Oude, zeer steile, rechte trap

  Wij hebben onze oude, zeer steile, rechte trap met ondiepe treden in ons ruim 100 jaar oude huisje laten vervangen voor een trap met een kwart draai aan het eind. Daarvoor moest wel eerst een overloopje boven aangepast worden.

  Bij het opmeten gaven Jan en Erik het juiste advies om de benodigde ruimte daarvoor te maken. Toen dat eenmaal achter de rug was, was de trap inmiddels klaar om gemonteerd te worden. Binnen twee-en-een-half uur was alles al klaar en netjes opgeleverd. En nu hebben we een trap die geheel naar onze wensen is.

  Kortom: goed advies, goed werk, goede kwaliteit, fijne mensen over de vloer en voor een goede prijs.

  Rob

 • Vlizotrap naar zolder vervangen

  Gisteren is onze vlizotrap naar zolder vervangen door een mooie vaste trap hierdoor zullen we veel veiliger naar zolder kunnen. Trap ziet er top uit en is zeer snel en vakkundig geplaatst!

  Paul en Linda

 • Goede communicatie

  Goede communicatie en echt vakmanschap! Heel blij met onze nieuwe houten trap!

  Janiek

 • Helemaal top

  Helemaal top! Binnen 1,5 uur stond de nieuwe trap. Oude gesloopt, nieuwe geplaatst. Dankzij de deskundigheid is alles keurig afgeleverd en geplaatst. Heel erg bedankt! - Babette.

 • Eerste indruk goed

  Eerste indruk gelijk goed, hoop dat vervolg net zo goed verloopt. Heb er alle vertrouwen in :-)

  Erik

 • Prettig contact

  Prettig contact en mooie trap! Bedankt Jan!

  PD L

 • Ziet er fantastisch uit

  Ik ben erg blij dat mijn zoektocht bij de Kruijf trappen is geëindigd. De communicatie was helder en mijn vaste steektrap naar zolder ziet er fantastisch uit.

  Owen

 • Goed meedenken

  Goed meedenken en uitgebreide uitleg, deskundige, snelle en nette uitvoering. We zijn ontzettend blij met het resultaat!!

  Theo en Patricia

 • Trapboys

  De trapboys hebben een vurenhouten trap naar zolder geïnstalleerd. Denken goed mee en monteren snel. Thanks!

  Hugo

 • Nieuwe trap geplaatst

  Heel goede ervaring! De oude trap was razendsnel verwijderd en de nieuwe trap net zo snel geplaatst. Niet eens een halve dag heeft het geduurd. Alle rotzooi was opgeruimd en de nieuwe trap liep net zo lekker als beloofd. En muisstil is 'ie. Wij zijn blij!

  Michelle

 • Vuren zoldertrap

  De aankoop en plaatsing  van de trap naar zolder is hartstikke goed gegaan. Fijne, goede mensen, die goede service leveren. Ze denken ook echt mee met je. Alles is goed verlopen en er was goede communicatie.

  Dorien

 • Vuren zolder trap bij een klant

  De trap is geplaatst bij een klant van ons en dat ziet er goed uit en we zijn daar erg tevreden over. Vooraf kregen we een overzichtelijke prijsopgave. De communicatie verliep goed, hoewel we de planning graag nog wat eerder hadden ontvangen. Lastminute wijzigingen werden zowel in prijs als acties adequaat opgepakt. Kortom, zeer tevreden.

  Studio Jasper Interieurontwerp en meubelmakerij

 • Vuren zoldertrap 

  Prima levering van de trap! 'Jan de trappenman' heeft zijn best gedaan en snel geplaatst. Het enige wat ik achteraf liever uitbesteed had is een gat in het plafond. Nu heb ik dat zelf gedaan, het is gelukkig wel helemaal goed gekomen. Van vlizotrap naar een vaste trap, dit heeft extra vierkante meters opgeleverd en dus echt een waardevermeerdering van mijn huis.

  Ries

 • Stalen trap naar de zolder vervangen voor een houten trap 

  Heel tevreden. Eerst een wenteltrap voelde met lopen niet prettig aan. Nu hebben we een mooie vast trap die heel snel gemonteerd was, het is een keurige aflevering geweest. En hij kraakt ook niet!


  Jan - Schiedam

 • Eiken bordes trap op keepbomen

  We zijn snel geholpen en het hele proces is goed gegaan. Er werd heel goed meegedacht met onze wensen. Alles was eigenlijk mogelijk. Op het laatste moment hadden we nog wat praktische wijzigingen die ze nog hebben doorgevoerd.

  Wij zijn zeer tevreden.

  Fam. Jacobs

 • Bovenkwart en steektrap

  De aankoop van de trappen is super gegaan, heel blij met de trappen. Keurig afgeleverd, binnen een dag gemonteerd. Van tevoren een kijkje in de fabriek gehad, Jan vroeg om eens langs te komen en te zien hoe de trappen in elkaar gezet worden.

  Toen we daar waren zagen we een mooie trap en dit hielp ons in het besluit van welke trappen. Heel tevreden met de trappen en hele fijne betrouwbare man om mee zaken te doen, komt zijn afspraken echt na.

  IJsbrand - Wassenaar

 • Kwart trap eiken treden en stootborden

  Toen ik een offerte aangevraagd had bij De Kruijff, kwamen ze de trap inmeten om met een definitieve offerte te komen. Een dichte trap had de voorkeur, om zo meer bergruimte te creëren. Bij de levering en montage van de nieuwe trap was ik zeer onder de indruk van de snelle en zorgvuldige werkwijze. Binnen 2,5 uur was de nieuwe trap geplaatst.

  Kortom ik kan niet anders zeggen dat ik echt heel tevreden ben.

  René

  [red. zie hier de foto's]

 • 2 stalen trappen vervangen voor dichte houten spiltrappen

  In onze woning wilden we graag 2 stalen trappen vervangen voor dichte houten spiltrappen en na een kleine zoektocht kwamen we bij De Kruijf Trappen terecht. Al snel na de offerteaanvraag nam Jan contact met ons op om onze wensen in kaart te brengen. We hebben toen het maken ingepland en kon daarna de trap geplaatst worden. We zijn ontzettend tevreden over het hele proces en het resultaat.


  Marloes 

  [red. Bekijk hier de foto's!]

 • Stalen trap vervangen door houten trap

  Graag wilde ik mijn stalen trap vervangen door een houten trap en daarom ben ik opzoek gegaan naar een trappenspecialist. Omdat ik zelf jaren werkzaam ben geweest als trappenspecialist wist ik precies waar ik naar moest zoeken en zo ben ik terecht gekomen bij De Kruijf Trappen. Na een goed gesprek met Jan is hij aan de slag gegaan met het uitwerken van mijn wensen.

  Zowel de werkwijze als het resultaat is keurig. Het kan naar mijn mening niet beter!


  Mark

 • Dichte trap met houten treden

  Na een Google zoektocht kwam ik De Kruijf Trappen tegen en omdat De Kruijf Trappen goede referenties heeft en ook in Waddinxveen zit, was de keuze snel gemaakt. We hebben geen spijt van onze keuze want het hele proces is hartstikke goed verlopen.

  Jan heeft ons goed geholpen en vanaf het eerste moment goed geadviseerd. Hij is bij ons langs geweest, heeft alles nauwkeurig opgemeten en ons steeds goed geadviseerd, zodat we de juiste keuze konden maken. Het hele proces heeft ongeveer drie maanden geduurd en alles is precies volgens planning verlopen.

  Als tip wil ik De Kruijf Trappen meegeven dat ze duidelijk communiceren dat ze geen afwerkwerkzaamheden uitvoeren na de montage-datum, dit was ons namelijk niet helemaal helder. Verder zijn wij helemaal tevreden!


  Paul uit Waddinxveen

  [red. Bekijk hier de foto's!]

  [red.2 wij melden standaard in onze offerte én bij het inmeten of wij afwerkingswerkzaamheden uitvoeren. We zullen evalueren of het nodig is om deze werkwijze aan te passen.]

 • Mahonie open kwart trap

  De website sprak meteen al aan door alle voorbeelden. Ik heb toen contact opgenomen en werd uitgebreid door Jan te woord gestaan. Hij gaf uitleg over de verschillende soorten hout, de verschillende mogelijkheden en over prijzen.

  In verband met een vakantie moest er snel geschakeld worden maar vanuit De Kruijff trappen werd er heel flexibel gereageerd.

  Toen de tekeningen er waren, werden we uitgenodigd in de fabriek. Dat was heel erg bijzonder! Zo konden wij ook alvast een glimp opvangen van onze trap.

  Jan adviseerde om de trap blank af te leveren. Dan kon de trap daarna geverfd worden in een door ons gekozen kleur. Jan heeft hier extra moeite voor gedaan, ook nog door treden te lakken zodat we een indruk konden krijgen.

  De ochtend van de oplevering kwamen ze keurig op tijd en werd de trap keurig geïnstalleerd. Wij hebben de samenwerking als heel erg prettig ervaren.


  Marco uit Voorschoten

  [red.: Bekijk hier de foto's!]

 • Vuren onbewerkte spiltrap

  Het contact was vanaf het begin supergoed. Wat vooral interessant was bij ons is dat ze vrij weinig ruimte hadden en daardoor moest de paal/de steun van de trap op de 2e trede beginnen. Daar is over en weer goed over gecommuniceerd. Er kwamen snel tekeningen met aanpassingen en dan konden wij rustig de tijd nemen om daar beslissingen over te nemen.

  Het plaatsen van de trap kon ook uitgesteld worden tot een moment dat het bij ons ook in de planning uitkwam.

  Over het plaatsen waren wij enorm verbaasd. Wij hadden een spiltrap met zwevende treden. Een uur nadat hij bij ons was, lag die trap al buiten en ca 4 uur later was hij weg naar de volgende klus. Hij heeft keurig werk geleverd, er was bijna geen rotzooi maar we hadden wel een schitterende trap.

  In het natraject hebben wij ook nog tips en advies gekregen over hoe wij de trap het beste en mooiste kunnen afwerken. Wij zijn dus heel erg tevreden.

  Samy en Ola uit Bilthoven [red. bekijk hier de foto's!] • Witte open spiltrap in compacte woning

  Hoewel de trap nog niet is afgeschilderd en het huis nog niet helemaal af is, loopt de trap perfect.  We zijn hartstikke blij met trap.

  En er werd ook echt heel goed meegedacht. In het hele project, hoe zaken werden aangepakt: niets dan lof.

  Voor de trap en een bergruimte eronder hadden we de plannen liggen, maar op advies van onze aannemer hebben we deze iets laten aanpassen. Jan deed dit perfect en de trap zoals hij deze adviseerde, is het ook geworden.

  Toen we overigens op zoek gingen naar een trap kwamen we op de website. De liefde voor trappen viel op. Ook werd het duidelijk dat je te maken kreeg met de eigenaar, en niet met een verkoper. We zijn ook nog in Waddinxveen in de trappenfabriek op bezoek geweest, en Jan vertelde over het proces, de machines, het hout en daar kregen we een heel goed gevoel van.

  Zodra alles klaar en afgewerkt is in het huis, maken we foto's die we dan zullen toesturen!

  [red. bekijk hier het project met de foto's na oplevering]

  Robert - Den Haag.

 • Mahonie trap

  Hier een paar foto’s van de geschilderde trap met loper. We zijn echt ontzettend blij met hoe het is geworden en lopen met een glimlach de trap op en af. We krijgen veel complimenten en ook de aannemer vond dat je zeer mooi werk had afgeleverd.

  Mocht je een keertje in de buurt zijn en willen zien hoe het uiteindelijk is geworden, kom gerust even langs om eens te kijken.


  Met vriendelijke groeten,

  Marc en Linda

  [Red.: bekijk hier de volledige projectgegevens van deze trap]


 • Referenties Google

  Afgelopen maanden en weken hebben wij verschillende referenties via Google ontvangen. Hier zijn we uiteraard weer zeer blij mee!

 • Nieuwe hardhouten trap, eiken treden

  Al Googlend kwam ik op de website van De Kruijf Trappen, en ik vond de website uitgebreid en informatief. Ook goed om al die verhalen van klanten te lezen. Eigenlijk besloot ik om bij De Kruijf een offerte op te vragen en niet verder te kijken.

  En daarvan heb ik geen spijt, we zijn super tevreden, een hele mooie trap!

  Wat ik wel moet zeggen is dat in de periode dat onze trap geplaatst moest worden, Jan door Corona in quarantaine moest. Hierdoor verschoof de hele planning maar verliep de communicatie hierover moeizaam. Ook de telefonische bereikbaarheid is ‘een ding’.

  Het plaatsen van de trap verliep daarentegen perfect. Je ziet bij het monteren echt de liefde voor het vak. Dat is heel mooi.

  Mevr. L.S. juli 2021

  [Red.: Onze telefonische bereikbaarheid is inmiddels, sterk verbeterd. Zie hier alle foto's van de trap! ] • Nieuwe Mahonie trap

  Ik ben nogal tevreden, en dat zeg ik met een glimlach omdat ik eigenlijk veel meer dan tevreden ben. De trap is echt heel mooi geworden, het zorgt voor een totale transformatie van mijn huis. Er is dan ook steeds goed overleg geweest, met de aannemer en met De Kruijf Trappen. Zo hebben we bijvoorbeeld besproken dat de overloop iets smaller gemaakt zou worden waardoor de trap wat meer ruimte kreeg.

  En de trap heeft prachtige details. Over smaak valt te twisten maar dit is echt vakmanschap. Het hele traject is eigenlijk goed verlopen. Allereerst is de computertekening die Jan maakt heel duidelijk. Dan weet je precies wat je kunt verwachten. Ook zijn we in de fabriek geweest en dat is heel leuk en interessant om te zien hoe een trap wordt gemaakt en welke machines erbij worden gebruikt.

  Bij het monteren van trap kon je goed zien dat de jongens zelf ook enthousiast waren over de trap. En dat is mooi; wij blij, zij blij, iedereen blij.

  2021

  [red.: de foto's van het project vindt u hier]

 • Stalen trappen vervangen door houten trappen

  Jan is een bekwame vakman, met een vrij heldere manier van communiceren. Dit vakmanschap heeft ons eigenlijk wel overtuigd om bij De Kruijf Trappen onze trappen af te nemen.

  Wat ik vooraf op de site ook af en toe las, is dat Jan niet altijd even goed bereikbaar is. Voor mij was dit overigens begrijpelijk, want de trappen moeten ook gemaakt en geplaatst worden, en geen probleem. Als ik een mail stuurde of een apje, dan kreeg ik altijd antwoord.

  En gelukkig bleek bij de plaatsing van de trappen dat ons vertrouwen terecht was. Hoewel ik er een hard hoofd in had, zei Jan dat hij het weghalen van de oude stalen trappen en het plaatsen van de 2 nieuwe houten trappen wel in één dag zou kunnen doen. En dat was ook zo! Sterker nog, om 15u was alles helemaal klaar, en dat had nog sneller gekund omdat een bepaald elektrisch gereedschap ermee ophield.

  Het was echt vakwerk en dus ook een topprestatie. We zijn super tevreden, alles is super netjes gedaan.

  We kregen dat goede gevoel eigenlijk al snel. We mochten in Corona-tijd langskomen, wel met in achtneming van alle regels, op de fabriek. We kregen zo een heel goede indruk en dat gaf wel de doorslag. We hebben eerlijk gezegd daarna ook niet veel partijen meer vergeleken, als het gevoel goed is, dan ga je er gewoon voor.

  Ik heb even een aantal foto's voor jullie erbij gezocht en je kan zelf even kijken welke je wil gebruiken voor op de website.

  2021 - Kortenhoef • Referenties Google

  Afgelopen periode ontvingen we weer verschillende referenties via Google. Eén iemand geeft ons een dikke 5 sterren, maar er is ook een puntje van kritiek gegeven. Dit nemen we overigens altijd ter harte, en proberen onszelf te verbeteren.

 • Nieuwe zoldertrap

  We wilden het renovatiebudget voor ons huis graag zoveel mogelijk uitgeven in onze woonplaats. Daarom zochten we een trappenmaker in de buurt en die vonden we in De Kruijf Trappen. We moesten even moeite doen om telefonisch contact te krijgen maar daarna verliepen alle contacten goed en plezierig.

  We hebben de werkplaats bezocht en daar zagen we hoe met moderne machines op een professionele en efficiënte manier wordt gewerkt. Echt vakmannen, zeer indrukwekkend!

  Vanaf mijn handgeschreven notities en schetsen heeft Jan een duidelijke computertekening van de nieuwe zoldertrap gemaakt. Die hebben we met een druk op de knop goedgekeurd. Het vakmanschap werd ook duidelijk bij het plaatsen van de trap. Dat ging soepel en snel. Jan plaatste hem in zijn eentje, zonder gedoe en in één keer goed.

  Nieuwe zoldertrap - 2020 • Plaatsen eiken trappen - Nootdorp

  Onze ervaring met De Kruijf Trappen is een goede! Wij zijn te spreken over de kwaliteit. Ook het inmeten verliep goed, zelfs in Corona-tijd dus. We zijn ook in de fabriek geweest en hebben daar een prima overleg gehad over de tekening. Het maken en monteren van de trap is ook allemaal binnen de planning verlopen. We zijn zelf daarna aan de slag geweest met onze leuningen en dat is niet helemaal gelukt, dus daar hebben we nog even hulp bij nodig, maar dat komt vast goed. We zijn dik tevreden.

  Nootdorp - 2020

 • Referenties via Google (2)

  "Wat wil je nog meer?" zegt één van onze klanten. Dat is voor ons een compliment om van te dromen. Maar dromen doen we niet veel. We werken aan het maken van mooie trappen, en investeren veel in het verbeteren van onze processen, machines en werkwijze. En daar zullen we waarschijnlijk nooit mee klaar zijn.


 • Referenties Google

  Via Google ontvingen wij de afgelopen maanden weer diverse mooie referenties. Hoewel we altijd onze uiterste best doen om de mooist mogelijke trap af te leveren, is het altijd bijzonder wanneer onze klanten de moeite nemen om naar Google te gaan, en daar een referentie achter te laten.

 • Nieuwe zoldertrap - Boskoop

  Nieuwe zoldertrap laten zetten. Goede en duidelijke communicatie, goede prijzen en alle afspraken zijn perfect nagekomen. Het eindresultaat mag er zeker ook wezen. Bedankt voor de goede service!

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

 • Stalen trap vervangen

  Onze zoektocht begon online. We zochten naar trappen in een bepaalde stijl; een open trap, een houten trap maar met een eenvoudige afwerking. Op die manier kwamen we op de site van De Kruijf Trappen terecht.

  Daar hebben we een aanvraag gedaan en is er iemand langsgekomen om te komen inmeten. Daarna kregen we een offerte en hebben we de trap besteld.

  Er was trouwens wel even behoorlijk wat afstemming nodig om alles goed te plannen. De vloer werd namelijk ook vervangen en het was belangrijk wat eerst moest: de trap of de vloer. Gelukkig zijn we hierin heel goed begeleid. De vloer is eigenlijk in twee delen opgeleverd, dus er is eerst een deel vloer gedaan, toen is de trap geplaatst en daarna is de vloer afgewerkt.

  Er stond een metalen draaitrap, want die zat standaard in het huis. Zo ook bij onze buren. Bij de housewarming kregen we dan ook talloze complimenten over de trap; er waren er wel meer die ook een mooie nieuwe houten trap hadden gewild.

  Dus al met al zijn we heel tevreden!

  Voorburg - 2020

 • Houten trap nieuwbouw woning - 2020

  (Red.: Onderstaande persoon heeft een aannemersbedrijf, en al verschillende trappen bij ons afgenomen).

  Hoe de samenwerking is? Ja prima! Komen goed de afspraken na. De trappen zijn ook altijd goed, passen goed, e.d.

  Mocht er wat zijn dan weet ik Jan te vinden trouwens ;-). Nee hoor geintje, maar samenwerking is echt heel prima. 

  Krimpen aan den IJssel - 2020

 • Vervangen stalen trappen - Waddinxveen

  Ik vond het fijn om te werken met een 'lokaal iemand'. Jan was namelijk al bekend met het type woning waarin we zouden gaan wonen. We zijn ook op kantoor geweest en hebben een rondleiding gekregen. We kregen daar heldere informatie over houtsoorten, materialen en oliën. Ze werken eigenlijk hoe ik zelf ook zou werken; gewoon ontzorgen.  En nu werk ik in de houthandel en weet ik best het een en ander, maar ook voor mijn vriendin die deze kennis niet heeft, werd alles zeer duidelijk uitgelegd. 

  Wat ik verder ook echt prettig vind is dat er korte lijnen zijn. Je spreekt direct met de eigenaar, dus niet met een verkoper ertussen, of met iemand die er helemaal geen verstand van heeft. 

  Waddinxveen - 2019

 • Nieuwe trap naar zolder - Ridderkerk 2019

  Ik ben erg blij met de trap. Ik heb de trap wel wat aangepast, maar dat is een misverstand van mijn kant. Ik had de maten niet goed doorgegeven waardoor ik de laatste trede iets heb aangepast. Dat was voor mij geen probleem, het ziet er allemaal heel netjes uit. 

  Ik ben ook erg tevreden over de service, en over het meedenken van Jan. Het duurde wel even voordat ik terugkoppeling kreeg, maar dat kwam goed. Bij de offerte had ik aangegeven of de trap eerste week oktober geplaatst kon worden. Dat ging helaas niet lukken omdat het toen erg druk was. Uiteindelijk is het begin november geworden. 

  De website heb ik destijds via Google gevonden, ik weet nog wel dat het midden in de zomer was dat ik contact opnam. Ik vond het bijzonder en fijn dat ze niet gesloten waren. 

  Wat ik nog wil zeggen is dat ik het fijn vond dat Jan in de avond kon komen opmeten. Die flexibiliteit vind ik super! 

  Ridderkerk - 2019


 • Vuren trap - Albasserdam 2019

  Deze prachtige referentie ontvingen wij via Google! Bedankt hiervoor!  • Nieuwe steektrap - Lekkerkerk 2019

  Onze zoektocht begon op de website en daar konden we alle informatie vinden. Het zag er ook allemaal verzorgd uit, dat speelt ook mee. 

  Door de voorbeelden op de website te bekijken, en de opties, konden we een aardig beeld vormen van de trap die we wilden. Uiteindelijk leek de nieuwe trap veel op onze bestaande trap, met uitzondering van enkele detail wijzigingen. 

  We hebben toen een mail gestuurd en even gewacht op reactie. Uiteindelijk hebben we erachter aan gebeld om in contact te komen, maar daarna liep het contact prima. 

  Door de vakkennis van Jan zijn er wat slimme dingen voor onze trap bedacht, zo is deze minder stijl dan de vorige trap, waardoor hij beter te belopen is. 

  Van te voren ontvingen we netjes een schets van de trap waarin al onze wensen en de adviezen van Jan waren verwerkt. Allemaal erg overzichtelijk. 

  De planning is op enig moment wel wat uitgesteld vanwege een personeelswisseling. Hier heeft Jan echter over opgebeld en dit begrepen we. Hij is overigens altijd erg duidelijk geweest en heeft nooit valse beloftes gedaan. 

  Ik heb Jan beloofd foto’s te maken van onze trap wanneer deze helemaal afgewerkt is, en deze foto’s maak ik binnenkort. 

  Lekkerkerk, 2019. 


 • De 5e trap via De Kruijf

  Onderstaande persoon heeft een aannemersbedrijf en schakelt ons regelmatig in wanneer er trappen nodig zijn bij een verbouwing of nieuwbouwproject.


  We zijn met Jan in aanraking gekomen toen we trappen nodig hadden. En dat beval prima hoe dat gegaan is. Bij Jan is afspraak is afspraak en dat is - zeker in de bouw - heel prettig.

  Ook het inmeten gaat heel goed. Soms laten wij de trappen als bouwpakket komen, en doen we als bouwbedrijf de montage zelf. Maar soms is het handiger om het door De Kruijf te laten doen. Die flexibiliteit is voor ons heel prettig.

  We vinden het meedenken van Jan ook heel fijn. Soms krijgt een klant een heel andere trap dan dat deze zelf oorspronkelijk in gedachten had doordat er ruimte wordt bespaard, of voor het comfort iets kan worden verbeterd.

  Dat meedenken vinden wij, en onze klanten, heel prettig.

  Hagestein - 2019

  (zie ook de referentie die wij via Google ontvingen van dezelfde klant:)

 • Nieuwe vuren trappen - Gouda 2019

  We hebben niets aan te merken op de trappen. In het proces naar het plaatsen toe, werden we ook goed begeleid, we kregen veel tips. En de trappen, dat is echt een wereld van verschil met onze oude trappen. Alleen maar lof.


  Gouda - 2019

 • Eiken bordestrap - Vinkeveen - 2019

  We zijn erg tevreden, wat kan ik erover zeggen? Het ziet er allemaal perfect uit.

  Van te voren zijn we wel in de fabriek geweest. Jan vertelde dat hij geen showroom had, maar dat vond ik helemaal niet erg. Vond het juist goed en nuttig om van te voren te kunnen zien hoe ze de trappen maken. Voor ons was de nieuwe trap een forse investering en dan is het heel fijn om te weten dat een trap zorgvuldig en erg nauwkeurig wordt gemaakt.

  Vinkeveen - 2019


 • Eerlijk en deskundig advies - Stalen trap vervangen

  Ik wilde de stalen spiltrap vervangen door een vaste open trap. Hiervoor heb ik bij een paar bedrijven een offerte opgevraagd. De Kruijff Trappen had de beste klik.

  Zoals bij de meeste aanvragen verloopt het eerste contact via de website, waarin de gegevens achterlaat, daaruit volgt een offerte, en een afspraak. In dit geval liep het niet anders, met dit verschil dat ik niet alles kon aangeven en er contact gezocht moest worden.

  Uiteindelijk is er een afspraak gemaakt om alles goed in de offerte op te nemen. Meneer De Kruijff sprong deze er uit door de manier waarop alle gegevens werden genoteerd. Dat gaf een prettig gevoel, ook werden er een aantal adviezen gegeven om iets wel of niet te doen.

  De praktijk van het vervangen van de spiltrap was zoals vooraf aangegeven. Ze waren er op tijd en gingen gelijk aan de slag, met twee man. De koffie hadden ze al op zaak gedronken, dus aanpakken maar. En dat gebeurde heel rustig en doelgericht verdween de trap uit het gat. De bouw van de nieuwe trap kon beginnen. Tijdens het werk in uitvoering werd er heel netjes gewerkt, alle overbodige spullen werden gelijk afgevoerd. De nieuwe aanwinst werd al snel opgebouwd om daarna bevestigd te worden.

  Alles bij elkaar duurde het ruime een halve dag om de klus te klaren. Daarna begon voor onszelf het aftimmeren van de omgeving. De oude trap had nu eenmaal een andere vorm en afmeting dan de nieuwe. De nieuwe staat nog in de grondverf te wachten op de uiteindelijke kleur. Dat zal die krijgen zodra het timmerwerk is afgerond.

  Ik ben zeer tevreden met het resultaat en met de manier waarop alles is verlopen. In elk proces zijn verbetering mogelijk, maar elke situatie is ook uniek. Je kan met een gerust hart de opdracht bij dit bedrijf neerleggen, het komt goed. Ze geven eerlijk en deskundig advies en voeren dat ook zo uit in de praktijk.

  De Bilt – Juli 2019


 • Nieuwe trap, aanrader! 2019

  Via Google ontvingen wij deze prachtige aanbeveling!


 • Z-trap, Rotterdam

  Ik heb door de Kruijf Trappen mijn trappen laten maken. Daarvoor ben ik ook op bezoek geweest in de fabriek, en toen was ook juist Arco van ARCO metaal aanwezig. Zodoende kon ik aan hem direct vragen naar stalen leuningen. Die heeft hij uiteindelijk ook verzorgt. Leuk hoe toevallig dat ontstaat! 

  Het plaatsen van de trap verliep prima. Hoewel  onze bouwwerkzaamheden wat uitgelopen waren, en dit de nodige uitdagingen opleverde, heeft Jan daar goed in meegedacht. Hij heeft zelfs nog geholpen om een convectorput te realiseren. 

  Kortom, over zowel het werk van ARCO metaal als van De Kruijf Trappen ben ik erg tevreden!

  Rotterdam, 2019

 • Drie trappen in trappenhuis

  Ik ben met De Kruijf Trappen in contact gekomen via mijn architect. Zij hebben ook de plannen voor de trappen samen uitgewerkt. Heel leuk was mijn bezoek in de fabriek.

  Jan heeft toen de tijd genomen om precies uit te leggen hoe de trappen worden gemaakt. Van het ontwerp, de voorbereiding tot en met het maken. Heel toevallig werd er juist aan mijn trappen gewerkt, zodat ik meteen kon zien hoe de trappen er uit zouden komen te zien, dat versterkte mijn vertrouwen en gaf mij een goed gevoel over het eindresultaat. 

  Het uiteindelijke plaatsen van de trappen was een echt huzarenstukje. Het plaatsen van 3 trappen in een trappenhuis is nu eenmaal geen gemakkelijke klus maar de heren hadden het uitstekend voorbereid. Er was geen improvisatie nodig, alles was precies goed voorbereid en afgestemd. 

  Het is dan ook prachtig geworden. Als mensen binnenkomen, gaat de eerste opmerking altijd over hoe mooi de trap wel niet is. Dat maakt ons wel trots. 

  Het enige dat nog wellicht op te merken is, is dat een onderhoudssetje wel direct meegeleverd kan worden, in plaats van achteraf. 

  Kortom, we zijn erg blij met de trap, het is een pronkstuk in ons huis geworden!  • Twee eiken trappen - 2019

  We zijn er erg content mee! We hebben een historisch pand, dus we hebben gekozen voor een wat luxere afwerking (red.: hardhouten trap / eiken treden)  en dat past er goed bij. Dat is een goede keuze geweest.  

  Ook de afwikkeling was goed van A tot Z. daar zijn we ook tevreden over. Jan komt zijn afspraken na. Vanaf het punt dat we de Kruijf Trappen hadden gevonden via internet en het eerste contact tot aan de plaatsing, is het allemaal prima verlopen.  • Twee trappen geplaatst - Gouda - 2019

  Onderstaande referentie ontvingen wij via Google. In eerste instantie werd er in de review kritiek geuit over onze reactietijd. Dit klopte inderdaad, door grote drukte is het soms moeilijk om alle aanvragen goed op te volgen. 

  Nadat we contact hebben gehad, en een offerte hebben opgesteld, hebben wij de opdracht gekregen en is de klant gelukkig uiteindelijk zeer tevreden.  

  Gouda - 2019

 • Trap naar zolder - Ridderkerk - 2019

  We zijn heel tevreden over de trap. Het proces ging goed. De oude trap was snel weg en de nieuwe vlot geplaatst.

  Als klant zou ik het wel fijn vinden als de trap ook afgelakt geleverd kon worden. Nu weet ik wel dat dit niet mogelijk is om het te doen voor het plaatsen omdat de lak daardoor zou beschadigen, maar op op zich zou een totaalservice, inclusief de laatste afwerking wel fijn zijn. Ze zijn wel altijd duidelijk geweest daarover hoor, dat wel.

  Hoewel de communicatie goed is verlopen, was de bereikbaarheid niet super. Ze konden niet altijd de telefoon opnemen. Op zich snappen we dat als de mannen in de fabriek aan het werk zijn, ze niet kunnen opnemen, maar beschikbaarheid op een bepaald moment zou dan wel wenselijk zijn. 

  Verder nogmaals over de trap zijn we erg tevreden. 

  Ridderkerk  - 2019

 • Stalen trap vervangen door houten trap - Waddinxveen - 2019

  We zijn super tevreden. De trap loopt lekker naar boven. En ook naar beneden ;-). De aanloop naar het plaatsen van de trap ging helemaal prima. Geen klachten daarover. 

  We hebben de Kruijf Trappen via Google gevonden, en we hebben geen enkele spijt dat we voor de Kruijf hebben gekozen. 

  Fam. Bruinius - Waddinxveen

 • Klassieke trap Leiden

  Zeer deskundig, betrouwbaar en vriendelijk! Van der Kruijf trappen hebben mij geweldig geholpen en een prachtige trap geplaatst. Bij mijn huisje uit 1614 wilde ik graag een klassieke trap, die goed in de kleine ruimte zou passen. Jan de Kruijf heeft uitgebreid de tijd genomen om ontwerpen met mij door te spreken en in te meten.

  Ook kon ik langskomen om de materialen te zien. Het persoonlijke contact op locatie vond ik belangrijk en gaf mij vertrouwen om de opdracht hier te plaatsen. Ik voelde dat er met me werd meegedacht en me niet iets werd opgedwongen. Ik ben blij dat het ook mogelijk was om binnen mijn budget zo'n perfect op maat gemaakte trap te laten maken.

  De dag van het plaatsen verliep zeer soepel, wat een nette en handige mannen! Van ontwerp tot plaatsing was het een zeer goede ervaring met echt een prachtig resultaat! Ik kan Jan en zijn zeer deskundig team aan iedereen aanbevelen!

  J. Francoise, Leiden.

  Bekijk hier de foto's en de projectinformatie

 • Keldertrap - Rotterdam - 2019

  Het hele traject is goed verlopen. Ook voor wat betreft de communicatie. Wat er echt uitsprong, zeker voor deze markt, is dat de mannen écht meedenken. En dat is leuk om te ervaren. De Kruijf heeft een moeilijke situatie in de woning echt makkelijker gemaakt. Terwijl het bedrag voor de trap nou niet echt heel hoog is.

  Bij het monteren dachten ze ook goed mee, en gaven bruikbare tips over de woning die ik zelf niet had kunnen bedenken. Ik vind het fijn om te merken dat je ook oprechte adviezen krijgt, zonder het gevoel te hebben dat ze daar een belang bij hebben.

  Ja, ik ben echt heel tevreden over De Kruijf Trappen.

  Dhr. W., Rotterdam.

  [Foto: Bovenaanzicht keldertrap. Klik hier ook voor meer foto's en tekeningen van het project!]

 • Nieuwe eiken trappen - 2019

  De Kruijf Trappen heeft het geweldig gedaan, we zijn ongelooflijk blij met de trappen. De trappen vormen ook een belangrijk onderdeel van ons huis. We krijgen er ook veel complimenten over en dat is leuk.

  Er moesten drie trappen worden geplaatst, en een loopbrug van de ene kant van het pand naar het andere. We zijn toen op zoek gaan op internet en bij De Kruijf uitgekomen. In het eerste gesprek met Jan werd duidelijk dat hij de uitdagingen van het project goed kon inschatten, en hier goed op in kon spelen.

  En dit heeft goed uitgepakt, het is erg gaaf geworden. Een klein puntje van kritiek; er kraakt een trede. (Red.: Dit gaan we uiteraard onderzoeken!) Maar zoals gezegd, we zijn heel erg blij met de trappen!”

  Dhr. Reymond

  P.s. ik stuur nog wat foto's van de trappen! • Nieuwe zoldertrap - Vuren - 2019

  We zijn superpositief over onze trap! We waren echt blij verrast toen deze eenmaal stond. We hebben in het project wel gemerkt dat het beter is om te bellen, dan te mailen, maar we zijn echt heel tevreden. De trap staat ook zo stevig, we kunnen ons niet voorstellen dat er ooit iets mee zou zijn.


  Mevr. van der Starren - Zeist

 • Referentie via Facebook - 2018

  Deze referentie ontvingen wij via Facebook. En wat helemaal leuk is, is dat er voor én na foto's bijstaan. In dit geval is een stalen trap vervangen door een houten trap. De 'loop' is hier duidelijk door verbeterd en over smaak valt te twisten, maar wij vinden de houten trap ook een stuk mooier dan de oude trap.

 • Referenties via Google

  We krijgen regelmatig referenties binnen via Google. Hier zijn we erg trots op en blij mee. We hopen dat wanneer u kiest voor de Kruijf Trappen, u ook een referentie wilt achterlaten via Google of Facebook.

 • Derde De Kruijf trap - 2018

  Omdat ik al twee keer ben verhuisd, heb ik inmiddels al mijn derde 'De Kruijf trap' afgenomen. Wij hebben een boerderijtje kunnen kopen, en daarvoor was een nieuwe trap nodig. De bestaande trap was niet mooi, ongelijk en daardoor onveilig.

  Bovendien zou een nieuwe plek voor de trap veel praktischer zijn. Jan is komen inmeten en daar hebben we samen het idee gevormd voor de trap. Ik wilde bijvoorbeeld graag een bloktrede. Veel ideeën komen echter van Jan en daar zijn we erg blij mee want het is een prachtige trap geworden. Zo hebben wij extra dikke treden, prachtige spilpetjes en schitterende smeedijzeren spijlen.

  Het plaatsen ging precies volgens planning en was binnen een dag geregeld. Daarbij werkt Jan altijd erg precies. Hij houdt niet van afwijkingen of dingen die schuin lopen die recht moeten zijn. Deze precisie zorgt voor een zeer strak eindresultaat en is kenmerkend voor zijn vakmanschap.

  Ik kan De Kruijf Trappen dan ook van harte aanbevelen vanwege de precisie, uitstekende kwaliteit en de netheid van werken.

  Dhr. Aleid - Woudenberg

 • Nieuwe trappen - 2018

  De Kruijf Trappen heeft een prima stuk werk geleverd. Zij hebben bij ons twee trappen geplaatst.

  Jan heeft echt enthousiasme voor zijn vak, en dat merk je. Ze zijn ter zake kundig en hebben de trap zeer vlot, sneller dan gepland, geplaatst. En dit was een uitdaging want de trappen moesten in de bestaande situatie worden geplaatst. 

  Dit hebben Jan en zijn collega gewoon heel goed gedaan. Het was een geolied team, dat kon je merken.  Wij gaan ondertussen gestaag verder met onze verbouwing, maar de trappen zijn in ieder geval al geregeld! 

  Dhr. Van der Reest – Nieuwekerk aan de IJssel  • Nieuwe vuren trap - 2018

  Wij zijn erg blij met De Kruijf Trappen. In het traject zijn ze erg meedenkend/ oplossend geweest. We gingen van een steektrap naar een trap met een draai, en bovendien moesten er nog wat muren worden gebroken of verzet.

  De tekeningen die we hebben gekregen hielpen ons ook erg bij het voorbereiden, daar konden we goed mee werken.

  En de trap is ook super snel geplaatst, dat moet bijna wel een record zijn! Omdat wij de muren opnieuw hebben geplaatst, waren deze ook kaarsrecht, en dit hielp volgens de jongens natuurlijk wel daarbij.

  We zijn gewoon erg tevreden, en als iemand een nieuwe trap nodig heeft, dan zullen we de Kruijf Trappen van harte aanbevelen!

  Oh ja, we sturen even wat foto's!!

  Fam. Prins - Hellevoetsluis
 • Trap naar zolder - aanbeveling Facebook

  Via Facebook ontvingen wij deze leuke referentie. Bedankt Kevin!


 • Nieuwe zoldertrap - 2018

  Via internet zochten we naar een trappenmaker voor een trap naar zolder en we kwamen op de website van Jan de Kruijf. Daar hebben we een offerte aangevraagd, even gebeld en al heel snel kwam Jan om te kijken en in te meten.

  Daarna liep het plaatsen ook heel vlot. Jan kwam met een medewerker en nog voor dat ik naar mijn werk ging, zat de trap er al in.

  We hebben zelf het trapgat gemaakt, en ook de afwerking doen we zelf. Het duurt nog wel even voordat we dat kunnen gaan doen, want de rest eromheen moet ook nog worden afgemaakt.

  Hoe dan ook, het hele traject ging eigenlijk vlot en gesmeerd. Zoals het zou moeten gaan!

  Dhr. Grundeken, Rotterdam • Nieuwe vuren trap - 2018

  We zijn erg tevreden met de trap! Op dit moment moeten wij de gang nog wel afmaken en ook moet de leuning nog worden gemonteerd. Maar dit doen wij zelf, en daarin hebben we geen enorme haast. Het was belangrijk was dat de trap erin ging, en dat is nu zo.

  We zijn bij De Kruijf gekomen via Google. We kwamen op de site en dat gaf ons direct een goed gevoel. Eigenlijk hebben we geen andere bedrijven meer benaderd, maar we dachten: we gaan het gewoon proberen met de Kruijf. En we hebben er géén spijt van. Vanaf het inmeten, tot het plaatsen, het is allemaal prima verlopen en de trap ziet er prima uit.

  Anonieme familie - Heinenoord

 • Trap naar zolder - 2018

  Ik ben erg tevreden over mijn vaste trap naar zolder. Alles is verlopen volgens afspraak, en daar hou ik van. Het maken van het trapgat heb ik zelf gedaan, en de trap is prima volgens de tekeningen gemaakt en geplaatst. De afwerking heb ik weer zelf gedaan, en al met al verliep dat helemaal prima. Dus tevreden!

  Dhr. Van Zoest - Waddinxveen


 • Nieuwe vuren trap - 2018

  Jan heeft bij ons een vuren trap geplaatst. In eerste instantie wilde we een offerte voor een eiken trap, maar uiteindelijk hebben we toch vanwege de kosten, gekozen voor een vuren trap. Jan had het wel wat druk in die periode waardoor we even op de aangepaste offerte moesten wachten. Toen we het juiste voorstel hadden, hebben we die heel vlot geaccordeerd.

  En de trap staat nu! We zijn er hartstikke blij mee. Uiteindelijk is de trap net geplaatst voordat ik ben bevallen, dus dat was zeer prettig. Met mijn dikke buik kon ik de trap nog net in de beits zetten. We hebben een scheef oud huis maar de trap staat er mooi in en kraakt niet. We gaan Jan nog wel even bellen voor advies over een scheve muur langs de trap maar dat komt vast goed. Dat vertrouwen kreeg ik eigenlijk al door al die verhalen op de site en dat kan ik nu ook beamen. 

  Mevrouw Wagho - Waddinxveen • Eiken trap naar 1e verdieping - 2018

  Ik ben erg tevreden over de trap die De Kruijf Trappen heeft geplaatst. De trap die er eerst stond was een zelf-bouwpakket die je via internet kunt bestellen en heb ik zelf geplaatst. Maar daar was ik niet tevreden over en ben ik op internet op zoek gegaan naar een trappenmaker.

  Op de site kwam ik positieve referenties tegen, en dat heeft me eigenlijk wel overtuigd. En nu staat mijn referentie op de site!

  Maar de trap door Jan is keurig gedaan. De afwerking is goed, alle naadjes en randjes zijn allemaal heel netjes. Er staat echt een prachtige trap. Ik heb niet gekozen voor een heel goedkope trap, het was best een investering, maar ik vind hem het elke eurocent waard.

  Ook het plaatsen viel me mee, hij stond in ochtendje! Er is wel een trede die een beetje kraakt, maar als het daarbij blijft, dan is dat geen probleem. Nogmaals; ik ben zeer tevreden.

  Dhr. Los - Voorschoten

 • Nieuwe vaste trap naar zolder - 2018

  Bij firma de Kruijf hebben wij een vaste trap naar de zolder besteld. Gisteren is deze geplaatst door Jan de Kruijf en zijn collega. 

  Wij zijn er super blij mee! Ziet er prachtig uit , goed afgewerkt en keurige montage. Van te voren is er goed meegedacht door Jan de Kruif over wat mogelijk was en dat is zeer professioneel uitgevoerd. Netjes alles achter gelaten en tot onze verbazing lagen de vloerdelen (die uit het nieuw gemaakte trapgat kwamen ) keurig op maat gezaagd klaar zodat wij zelf het oude trapgat van de vlisotrap zo konden dichtmaken. 

  Dus niets dan lof over de Jan de Kruijf en zijn collega en zeker een aanrader voor mensen die een trap willen laten maken . 

  Nogmaals dank aan Firma de Kruijf!

  Dhr. van Schendel - Reactie via Google


 • Twee nieuwe trappen - Delft - 2018

  Bij de renovatie van onze woning moest een steile trap worden vervangen. Op zoek naar een leverancier bij Jan de Kruijf terechtgekomen. Na een inmeet-afspraak volgde een volledig en scherpe offerte, en uiteindelijk een op de millimeter passende trap. Toen bleek dat ook de begane grond trap vervangen moest worden was de keuze dan ook snel gemaakt.

  Ook hier weer vooraf goed overleg, inmeten, en een scherpe offerte. Op de afgesproken dag de oude trap verwijderd en een prachtige 'klassieke' maar comfortabele trap geplaatst.

  De Kruijf Trappen is een professioneel bedrijf met een professioneel team. Zeker aan te raden!

  Dhr. Tamboer, Delft

  (Referentie via Google binnengekomen). 


 • Nieuwe vuren trap woonboerderij 2018

  Wij zochten een Trappenmaker die voor ons een hele mooie trap kon maken, met een vide, voor onze oude woonboerderij. Via Google kwamen op De Kruijf Trappen. We hebben gebeld, want we wilde de trap al binnen 6 weken hebben. Dat is heel snel, dat wisten wij ook, maar Jan wilde ons helpen. Het is uiteindelijk 7 weken geworden maar dat paste ons uiteindelijk gelukkig ook. 

  We zijn niet alleen heel tevreden over de trap, maar ook over het advies dat Jan heeft gegeven. Bij het inmeten dacht hij echt goed mee en kwam met zaken waar we echt wat aan hadden. Het plaatsen hebben we zelf gedaan, en ook hebben we de spijlen zelf geregeld. De Kruijf Trappen is gewoon heel flexibel en meedenkend geweest. En steeds vlot in het reageren.

  Er moet nog een en ander afgewerkt worden, maar als de trap is afgelakt, dan sturen we zeker even foto's op!

  Mevr. van der Lee - Lopik

 • Vuren trap 2018

  Wij hadden het idee om het onderkwart van onze trap af te halen, een nieuwe trap te maken en nadien een muur naast de trap te maken. Op deze wijze zouden wij van een open trap in de woonkamer naar een trap in een afgesloten hal gaan.

  Voor de trap zijn wij terecht gekomen bij De Kruijf Trappen. Een klein bedrijf waar de lijntjes kort zijn. Het contact is gemoedelijk en er wordt goed meegedacht. Niet geheel onbelangrijk; de prijs is scherp te noemen.

  Na een rondleiding in de werkplaats werd de trap getekend, besteld en nadien geproduceerd. In een ochtend werd de oude trap verwijderd en de nieuwe trap geplaatst.

  Alles is naar volle tevredenheid verlopen en verdiend onze aanbeveling.

  Jan, nogmaals dank!

  Dhr. Hermans - Rotterdam


 • Vuren trap met smeedijzeren spijlen 2018

  Nadat ik de Kruijf Trappen via internet had gevonden, heb ik een aanvraag gedaan. Voor mij was het vanwege mijn verbouwing belangrijk dat er snel geschakeld werd, en toevallig kon Jan al dezelfde dag komen inmeten. Het inmeten ging vlot en we hebben ook goed advies gekregen. Ook het plaatsen verliep heel soepel en vlot, met een halve dag stond de trap. We zijn erg blij met de trap en we hebben hem nu in een prachtige loog-beits gezet. We zullen er foto's van maken en opsturen!

  Mevr. De Leeuw - Cappelle a/d IJssel


 • Vuren zoldertrap Moerkappelle 2017

  Ik had besloten een nieuwe trap naar zolder te willen, en toen ben ik in Google op zoek gegaan. Het liefste doe ik zaken met een lokaal bedrijf, en De Kruijf Trappen zit niet ver bij mij uit de buurt.

  Ik heb een offerte opgevraagd en dat zag er goed uit. Jan is komen opmeten en omdat mijn hele zolder verbouwd moest worden, inclusief de vloer etc, heb ik met Jan afgesproken dat de bovenste treden niet gemonteerd zouden worden.

  Dit is ook zo gedaan, keurig volgens afspraak.

  Het monteren ging heel snel. Ik heb een jaren 60 huis en alle muren e.d. lopen allemaal scheef, maar toch staat de trap er strak in.

  Ik ben heel tevreden over de manier waarop de trap is geplaatst. Stuur me trouwens maar een appeltaartje voor de referentie ;-)

  Dhr. Kock, Moerkappelle

 • Trap in monumentaal pand 2017

  Ik heb eerst de website van De Kruijf Trappen gezien, daarna besloot ik contact op te nemen.

  We hebben een oud huis, en dat is Jan komen inmeten. Daarna kregen we een tekening en is Jan uiteindelijk nog een keer bij ons langsgeweest. Het voortraject verliep heel prettig. De trap is deels in de werkplaats gemaakt, maar ook deels bij ons omdat het huis niet helemaal recht is. Bij het plaatsen ben ik zelf niet aanwezig geweest, maar dit is ook voorspoedig verlopen.

  Ik heb geen klachten, en ik ben tevreden met de trap.

  Dhr. Boschman, Dordrecht.

  Link naar foto's van deze trap.


 • Trap vervangen 2017

  Via Facebook kregen wij een mooie foto opgestuurd van een tevreden klant.

  Bedankt Hilda!!

 • Vervangen van oude trappen door eiken trappen 2017

  Jan heeft dit jaar bij ons 2 nieuwe trappen geplaatst. Eerst heeft hij de oude trappen binnen 2 uur verwijderd, en vervolgens de nieuwe trappen geplaatst. En dit ging professioneel en vakkundig.

  De trappen zitten er strak in.

  Momenteel ben ik bezig met het afwerken van de trap. Dat is overigens nog best bewerkelijk. Maar het wordt prachtig.

  Jan heeft overigens nog een hoedenplank voor ons gemaakt, in de stijl van de trap. Dat is ook heel mooi geworden.

  Ik ben tevreden en ik heb met Jan afgesproken dat ik foto's maak en opstuur als de trappen helemaal klaar zijn.

  Dhr. Janszen - IJsselstein

  (Naam op verzoek onze klant gefingeerd).

  ++++ Update december 2018:  +++

  Onze klant heeft zoals beloofd de foto's toegestuurd!  Enorm bedankt daarvoor!

 • Houten trappen 2017

  Begin dit jaar heeft De Kruijf voor ons twee trappen geplaatst.

  En wat ik daarover kan zeggen is dat dit heel goed is gegaan. De afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen. De trappen staan er goed bij. Kortom, het ging helemaal goed.

  Ik zou De Kruijf Trappen ook aanbevelen bij anderen.

  Dhr. Zwemer - Moerkapelle

 • Nieuwe vuren trap voor renovatieproject 2017

  We hebben in het verleden al eens een trap laten maken door Jan de Kruijf, en daar waren we toen zeer tevreden over, dus hebben wij onlangs Jan wederom benaderd voor het maken van een trap.

  Dit verliep allemaal prima en Jan is tussentijds ook nog een keer extra langs geweest om een extra detail in te meten.

  Tot onze schrik, dat toen de trap eenmaal geplaatst was, zagen we dat er een dichte trap was geplaatst, terwijl we een open trap hadden besteld. Jan heeft dit direct en serieus opgepakt. Binnen een week stond er een keurige nieuwe open trap. Gewoon goed.  En we hadden het geluk dat de planning niet zo krap was, dus voor het project heeft het weinig nadelige consequenties gehad.

  Dus ik ben gewoon zeer tevreden.

  Dhr. Kamp - Naaldwijk


 • Referenties

  We hebben de afgelopen periode een aantal mooie referenties mogen ontvangen via Google.

 • Nieuwe trap Alphen aan den Rijn - September 2017

  Ik heb voor onze nieuwe woning gezocht naar een trappenmaker op Internet. In deze zoektocht heb ik diverse partijen gesproken, maar ik kreeg daar niet het juiste gevoel bij. Bij sommige kreeg ik het gevoel alsof het lopende band werk betrof, en ik kon er niet goed terecht met mijn vragen.

  Totdat ik bij de Kruijf Trappen kwam. Toen ik de website zag, was ik een beetje bang dat de prijzen veel te hoog voor me zouden zijn, maar ik werd in ieder geval vriendelijk en netjes te woord gestaan. Jan dacht goed met ons mee, en kwam met de oplossingen die we zochten. En de prijs van de trap was prima in orde!! Helemaal niet te duur, gewoon een normale prijs.

  Ook het plaatsen van de trap liep perfect. Het was vakantietijd, dus een lastige tijd om zaken voor elkaar te krijgen, maar met de trap liep dat allemaal perfect.

  Ik kan eigenlijk wel zeggen dat het allemaal niet beter had kunnen lopen, ik ben dan ook erg tevreden. Op verjaardagen, op feestjes overal waar een trap ter sprake komt, raad ik De Kruijf Trappen aan!

  Dhr. Bavelaar - Alphen aan den Rijn


 • Vuren trappen, Gouda

  Ik heb Jan gevraagd een trap en een trap naar zolder te maken voor een van mijn klanten. De samenwerking is erg prettig verlopen; bij Jan geldt 'afspraak is afspraak' en hij rekent een net tarief.

  Als timmerman had ik nog wel een heel klein puntje van kritiek, maar dat is zo'n klein dat dit eigenlijk alleen voor de vakman zichtbaar is. De klant is erg tevreden en ik weet zeker dat het volgende project 100% perfect is.

  Bas Trouwborst, Trouwborst Timmerwerken


 • Mahoni Trap, Krimpen aan den IJssel 2017

  Ik ben enorm tevreden over onze nieuwe trap. Het is echt groot vakmanschap! Wat ik zo fijn vind is dat onze trap helemaal niet kraakt! En ik heb al heel wat trappen gezien, ook in nieuwbouw woningen, en altijd is er wel iets dat een beetje kraakt. Maar met onze trap in het geheel niet. Ik kan ook echt niet verzinnen wat niet goed is gegaan. Jan is echt een vakman en bovendien een sympathieke kerel.

  Mijn achterbuurvrouw die de trap zag, heb ik meteen het nummer gegeven en gezegd dat ze echt moest bellen. Kortom, ik ben echt dik tevreden!

  Dhr. Van den Berg - Krimpen aan den IJssel

 • Beoordeling De Kruijf Trappen via Facebook

  Naast reacties op deze website en via Google, ontvangen wij ook reacties via Facebook. We waarderen het zeer dat u de moeite wilt nemen om uw ervaringen te delen met anderen.

 • Uw beoordeling voor Google

  De laatste tijd ontvangen wij leuke verhalen van onze klanten via Google. Dat vinden wij geweldig!

 • Nieuwe houten trap, H.I. Ambacht, februari 2017

  In mijn vorige huis heb ik een trap laten plaatsen door Jan, en dat mocht hij voor mijn nieuwe huis weer doen.

  Het werkt gewoon super en heel makkelijk met hem. Hij doet wat je vraagt, hij is een man van zijn woord. Daarbij is het een echte vakman. Ik beveel Jan bij diverse mensen aan, zo heeft hij ook een trap geplaatst bij mijn buren.

  Het enige dat misschien beter kan is de prijs ???? Nee, hoor zelfs dat is prima, heel redelijk.

  Dhr. Boere, H.I. Ambacht

 • Nieuwe houten bordestrap, Boskoop, februari 2017

  We hebben de Kruijf Trappen gevonden via Google. Na telefonisch contact zijn we ook in de Timmerfabriek geweest in Waddinxveen en heeft Jan laten zien hoe hij werkt, en wat er allemaal mogelijk is. We kregen hier een goede indruk van, en ook een positief beeld van Jan. We gunden hem de opdracht.

  We hebben een offerte ontvangen, en deze nog een keer laten aanpassen en toen de opdracht gegeven.

  Het plaatsen van de trap verliep soepel en zeer vlot. Van te voren had Jan aangegeven dat vanwege het draaien bij het plaatsen wel eens de – net gestucte – muur geraakt zou kunnen worden, en dat gebeurde ook. Een klein plekje en het was zo weer bijgewerkt. Niet erg, we wisten het van te voren.

  Ik kan De Kruijf Trappen van harte aanbevelen, en dat doe ik dan ook actief. Ik heb onlangs mijn aannemer naar hem verwezen. Jan is namelijk klantvriendelijk, duidelijk en levert een zeer goede prijs/ prestatie.

  Dhr. De Graaf, Boskoop

 • Nieuwe eiken trap, Ammerstol, februari 2017

  In oktober vorig jaar hebben wij een offerte opgevraagd voor het plaatsen van een nieuwe trap in onze woning. We wilden graag met de trap aan de gang, dus hebben we zelf even nagebeld.

  Op dat moment hadden we een bepaald beeld van onze nieuwe trap in gedachten. Jan is bij ons langs geweest om in te komen meten, maar helaas bleek ons eerste idee niet uitvoerbaar. Door adviezen van Jan, door veel bladeren en door de tijd te nemen, kregen we het idee voor onze huidige trap.

  Uiteindelijk hebben we een trap gekozen die heel mooie past in de stijl van onze woning. Het gestucte plafond dat er zat hebben we weggehaald waardoor de balken zichtbaar werden. Het trapgat is ook verplaatst zodat we een steektrap konden plaatsen. Jan heeft het nieuwe trapgat gemaakt.

  Helaas moesten we heel even wachten op de plaatsing van de trap omdat de spijlen nog geleverd moesten worden. Op zich geen probleem natuurlijk, maar tijdens het wachten was er geen contact. Een belletje over de voortgang hadden we wel op prijs gesteld. Maar dat is maar een klein puntje van kritiek, alles is eigenlijk zeer naar wens verlopen.

  De trap die er staat is prachtig, evenals de spijlen en het hekwerk. Het eindresultaat is echt van hoge kwaliteit en je kunt merken dat Jan een echte vakman is.

  We zijn trots op het eindresultaat en zullen nog even wat mooie foto’s toesturen!

  Mevr. A. Vink – Ammerstol

 • Nieuwe vuren trap, Zoetermeer, januari 2017

  Ik heb door Jan de Kruijf mijn trap laten plaatsen, en dat is allemaal heel prima verlopen. De trap is binnen de afgesproken tijd geleverd, en ook het plaatsen ging heel vlot. Alles was van te voren ingemeten en besproken, dus ik had ook de voorbereidingen kunnen treffen.

  Over de trap ben ik ook erg tevreden. Nu is het natuurlijk wel zo dat hout door temperatuur en vocht af en toe een kraakje kan geven, maar ik vind dat dit hoort bij een houten trap. Ik heb geen opmerkingen over trap, en mocht er wat zijn, dan weet ik dat ik Jan kan bellen of mailen, en dat het dan goedkomt.

  Dhr. Peperzak, Zoetermeer

 • Nieuwe vuren trap, Gouda, januari 2017

  Onze nieuwe trap is nog maar net geplaatst, maar ik ben er erg tevreden over. Het is een mooie trap geworden. Op dit moment staat de trap nog wel ingepakt en moet hij nog geverfd worden, dus misschien dat ik dan nog iets tegenkom, maar tot zover is alles naar tevredenheid.

  Het hele traject ging soepel, van offerte tot de plaatsing. Jan had aangegeven de trap begin februari te kunnen plaatsen, maar dat als hij eerder ruimte zou hebben zou hij contact opnemen, en dat heeft hij gedaan. Uiteindelijk kon de trap dus nog eerder worden geplaatst. Ik zou eigenlijk op dit moment ook geen verbeterpunten hebben voor Jan.

  Dhr. Schouten, Gouda

 • Nieuwe steektrap, Rotterdam, januari 2017

  Na een zoektocht op internet kwam ik bij de Kruijf Trappen uit. Op enig moment heb ik een offerte aangevraagd en dit verliep allemaal super professioneel. Ik kreeg de indruk dat ik met een heel groot bedrijf had te maken, maar gelukkig bleek het juist een klein bedrijf te zijn. Ik heb met Jan een afspraak gemaakt en hij is komen inmeten.

  Het verliep allemaal heel goed en de afspraak voor het plaatsen kon ik gelukkig op zaterdag maken. Mijn dochter was op dat moment thuis en Jan heeft ook een dochter. We hebben afgesproken dat hij ze mee zou nemen. Onze kinderen hebben toen lekker samen gespeeld, terwijl de trap goed en professioneel werd geplaatst. Jan denkt ook echt mee, zo wilde ik graag de oude knoppen van de trap op de nieuwe hebben, en dit was geen probleem.

  Jan is geen prater, maar wel een vakman, en dat levert een prachtige trap op en een prima verlopen traject. De trap zou ik zelf aflakken, alleen daar moet ik nog even een goed moment voor vinden.

  Marieke Bokelman, Rotterdam

 • Vakkundig - 2016

  Via Facebook ontvingen wij deze spontane reactie. Heel erg bedankt daarvoor René!!!

 • Nieuwe trap, Sliedrecht, december 2016

  Onderstaande foto en bericht ontvingen wij via onze Facebookpagina. Bedankt daarvoor familie Van den Bos!

  “Zeer vakkundig hebben jullie de nieuwe vaste trap geplaatst. Complimenten!”

  Dhr. R van den Bos, Sliedrecht

  foto: ingestuurd via onze Facebookpagina.

 • Houten trap, bedrijfspand, Den Haag/ Utrecht, oktober 2016

  Wij hebben twee horeca fillialen in Den Haag en Utrecht waarin we door De Kruijf Trappen de trappen hebben laten maken en laten plaatsen. Vanaf het offertetraject tot aan de plaatsing is alles uitstekend verlopen, en we zijn dan ook zeer tevreden met de trap en de manier hoe het allemaal gegaan is. Wij zouden op dit moment dan ook geen verbeterpunten voor Jan kunnen aandragen.

  Anil Soekhoe, Hop & Stork

 • Nieuwe vuren trap, Zoetermeer, september 2016

  Via via hoorden wij van De Kruijf Trappen. Ik ben toen een kijkje gaan nemen op de website, en heb besloten contact op te nemen. Wij wilde namelijk twee trappen laten vervangen en ik merkte dat Jan snel schakelde. Daar hou ik zelf ook van, dus besloot ik Jan de opdracht te gunnen. Ik ben uitermate tevreden over hoe het proces is verlopen. Er valt niets op de trappen aan te merken, behalve misschien dat ze je niet zelf naar boven brengen ;-).

  Volgende week worden de trappen afgelakt. Wij hebben besloten met ons gezin om dan even ergens anders te verblijven. Met drie kinderen is het namelijk lastig om ervoor te zorgen dat er niemand op de natte treden zou gaan staan. Als ze zijn afgelakt, sturen we zeker even een foto op!

  Dhr. Zegwaard, Zoetermeer

 • Trap vervangen / Houten trap geplaatst, Rotterdam, juli 2016

  Wij zijn heel tevreden over de Kruijf. Om te beginnen hadden we vier partijen uitgenodigd, en De Kruijf was de enige die een oplossing bedacht voor onze trap, die een lage ‘impact’ had.

  Daarnaast is het allemaal heel soepel gegaan, ze zijn twee keer langsgeweest en uiteindelijk is het verwijderen van de oude trap en het plaatsen van een nieuwe trap in minder dan een dag gelukt. En dat is wel heel fijn voor een gezin met 2 kinderen. We zijn later ook nog even in het atelier in Waddinxveen geweest en dat was ook erg leuk om eens te zien. We kunnen De Kruijf Trappen van harte aanraden!

  Familie Stam


  ++++ Update 14-12-2018 ++++

  Dag Jan,

  vorig jaar heb je bij ons, ik weet niet of je het nog weet, op maat, een prachtige trap geplaatst. We zijn er nog steeds erg blij mee. We hadden echter niet de kans gezien om de gang verder aan te pakken en de trap te schilderen. Gisteren en afgelopen week hebben we hard gewerkt en de gang is klaar! Geschilderd en marmoleum op de vloer. We hadden je beloofd om een foto te sturen wanneer onze trap echt af en echt blauw zou zijn. Bij deze.

  Nogmaals, we zijn blij met onze trap!

  Groeten!
  Familie Stam

 • Mahonie trap, Gouda, juni 2016

  De Mahonie trap die Jan heeft geplaatst is vakwerk. Jan is ook een echte vakman, dat merk je aan alles. Wij hadden zelf een aannemer en De Kruijf ingeschakeld, waardoor je veel moet communiceren. Uiteindelijk is alles perfect opgelost en geregeld en kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over het resultaat.

  Familie Van der Voort

 • Mahonie trap, Rotterdam, juni 2016

  Door een ongeval was ik tijdelijk minder mobiel en moest ook mijn huis worden aangepast, waaronder de trap.

  Mijn kinderen hebben mij ondersteund bij het zoeken van een geschikt bedrijf daarvoor, en zijn bij De Kruijf Trappen uitgekomen.

  Ik ben in alles gekend, en heb de trap volledig naar mijn smaak kunnen ontwerpen, zoals bijvoorbeeld het profiel in de leuning, en een mooi ‘pootje’ onder een staander.

  De trap is wat mij betreft perfect, en ook de schilders, die er met hun neus bovenop hebben gezeten, hebben er niets op aan te merken gehad.

  De trap loopt lekker, dus ik ben helemaal tevreden.

  Mevrouw Verhaar

 • Mahonie trap, Boskoop, juni 2016

  Vanaf het eerste moment van contact liep het allemaal heel vlot. Jan kon snel komen kijken, en kwam daarna vlot met een offerte. Ook is de trap snel geplaatst en het is allemaal heel prima verlopen. We zijn dan ook erg tevreden. Ik zou niet weten hoe het nog beter had kunnen verlopen. De trap is nu helemaal afgewerkt en het eindresultaat mag er zijn. Jan wilde graag het eindresultaat zien, en hij is van harte welkom!

  Familie Houdijk

 • Stalen trap vervangen, Gouda, Oktober 2015

  Bedankt Jan voor de mooie trap. Keurig zo als afgesproken op maat gemaakt.

  Je denkt mee in oplossingen en geeft advies.

  I.v.m. tegenslag tijdens onze verbouwing kon de trap pas later geplaatst worden dan was afgesproken maar dat was voor jou geen probleem, bedankt voor de snelle levering en flexibele services.

  Groetjes Aart en Marianne

 • Trap vervangen, Gouda, September 2015

  Voor ons buurthuis in Gouda waren wij opzoek naar een nieuwe trap.

  Ik heb in Gouda en omstreken gezocht naar bedrijven en kwam telefonisch met Jan de Kruijf in contact.

  Mijn eerste ervaring was goed, ik heb dan ook verder niet naar de prijs gekeken.

  Jan heeft ons uitvoerig geïnformeerd op het gebied van veiligheid en goed geluisterd naar onze wensen. Zo heeft hij rubberen strips en extra brede treden gemonteerd om de oudere mensen zo veilig mogelijk naar boven te leiden.

  Dit alles met een nuchtere instelling en gevoel voor humor, ook belangrijk! 

  Kortom, een uitstekende ervaring en zeker aan te bevelen.

  Hartelijke groet, John Roos

 • Vuren spiltrap, Rotterdam, September 2015

  Voor het vervangen van de trap ben ik via internet uitgekomen bij De Kruijf Trappen.

  Ik heb bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd en uiteindelijk voor De Kruijf Trappen gekozen.

  Jan levert kwaliteit tegen een scherpe prijs, hij heeft zijn werk keurig gedaan.

  Jagdies Raghoenath

 • Trap naar zolder, Moordrecht, Augustus 2015

  Dank voor het leveren en monteren van de vuren trap.

  Je bent al je afspraken nagekomen en hebt prima werk afgeleverd.

  De klant was erg tevreden, ik kom zeker bij je terug.

  Groet, Hans van der Vorst – H. van der Vorst Timmerwerken

 • Trap vervangen, Delft, Augustus 2015

  Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Jan de Kruijf.

  Jan heeft onze wensen en zijn ervaring laten samenkomen in de realisatie van een prachtige eiken trap.

  Daarnaast komt hij met ideeën, hij heeft ons onder andere goed advies gegeven over een bijpassende leuning.

  Jan is een fijne vakman zonder poespas, een aanrader!

  Familie Ekelmans


 • Vuren trap, Zevenhuizen, Juli 2015

  Voor het leveren en monteren van de trap attendeerde de aannemer mij op De Kruijf Trappen.

  Jan heeft een scherpe prijs neergelegd en het resultaat mag er zijn!

  De vuren trap is netjes opgeleverd, ik kan Jan zeker aanbevelen.

  Met vriendelijke groet, Arjan Bosch

 • Nieuwe trap, Alblasserdam, maart 2015

  Onderstaande foto en bericht ontvingen wij via onze Facebookpagina. Bedankt daarvoor familie Van Wingerden!

  “Mooi resultaat van De Kruijf Trappen!”

  Dhr. G.J. van Wingerden, Alblasserdam

  foto: ingestuurd via onze Facebookpagina.

 • Trappen vervangen, Alphen aan den Rijn, September 2014

  Het was al jaren een wens van mijn vrouw en mij om een, ‘droomtrap’ laten maken voor onze 37-jarige oude woning. De oude zat er al sinds de bouw in en was echt een sluitpost in het bouwbestek.

  Lopen op deze trap gebeurde met krakende geluiden en met bewegende treden. Medio 2014 kregen wij de kans om onze droom te realiseren. Na informatie bij verschillende trapmakers was Jan de Kruijf die indruk op ons maakte door zijn vakkennis, doorvragen en meedenken met onze wensen en raadgevingen met mogelijkheden. Het werd een heel project met twee prachtige merbautrappen als resultaat. Een sieraad in onze woning.

 • Nieuwe trap, Abbenes, september 2014

  Snel, volgens afspraak en vakkundig. De mannen van De Kruijf Trappen leveren een prima stukje vakmanschap af. Ik ben heel blij met het resultaat. We zijn weer een stap dichterbij our happy home. Nogmaals dank!.

  Mevrouw D. Berkhout

 • Zoldertrap, Utrecht, Juli 2014

  De loodgieter, de elektricien, de buren. Allemaal lopen ze naar de zolder en allemaal zeggen ze als ze de trap op stappen: “wat een mooie trap”. Ja, denk ik dan, het is inderdaad een hele mooie trap. En ook nog heel betaalbaar.

  Dat was dus een goede keus om ‘m bij De Kruijf Trappen de laten maken. Want de communicatie, afhandeling, service, alles was eigenlijk uitstekend. Een aanrader wat mij betreft!

  Mieke Dijkman, Utrecht

 • Leveren van vuren bovenkwart trap, Reeuwijk, Juni 2014

  Voor de verbouwing van een woning ben ik opzoek gegaan naar een trappenmaker. Ik doe graag zaken met bedrijven uit de regio. Via Google ben ik op de website van De Kruijf Trappen terecht gekomen.

  De kruijf had een redelijk scherpe prijs. Na een prettig telefoongesprek heb ik akkoord gegeven en is de trap op maat gemaakt en afgeleverd.

 • Vuren trap naar zolder, Woerden, Juni 2014

  Via Google ben ik op de website van De Kruijf terecht gekomen. Mijn offerte aanvraag werd erg snel in behandeling genomen. Daarnaast was ik te spreken over de prijs, dit scheelde zo maar een paar honderd euro met andere aanbieders. Na opdracht is de trap, wederom erg snel, geleverd en gemonteerd. Alle contactmomenten zijn erg prettig verlopen. Bedankt Jan!

 • Zoldertrap, Lisse, Juni 2014

  Via onze buren zijn wij in contact gekomen met Jan de Kruijf. Voordat we een offerte hebben opgevraagd, hebben we eerst deze trap bekeken. Het resultaat mocht er zijn en de prijs viel ons mee. Zodoende hebben we contact opgenomen met Jan en kregen we vrij snel een offerte doorgestuurd.

  Om de prijs te vergelijken hebben we mondeling een aantal andere prijzen opgevraagd. Deze waren hoger als de prijs van Jan. Nadat we opdracht hadden gegeven werd de trap snel geleverd en geplaatst. We hadden direct een goed gevoel na de contactmomenten en zijn tevreden met het resultaat.

 • Trap naar 2e verdieping, den Haag, Mei 2014

  Voor een van mijn klanten moest op korte termijn een trap op maat gemaakt en geïnstalleerd worden. Via via kreeg ik te horen dat De Kruijf trappen een geschikte partij zou zijn. Het resultaat mag er zijn. De Kruijf trappen rekende een scherpe prijs en de trap is vervolgens snel geleverd en geplaatst. Oprechte aanbeveling.

 • Vuren dichte keepboom kwarttrap, Holset, Februari 2014

  Na een korte zoektocht op internet ben ik in contact gekomen met De Kruijf Trappen. We hebben in totaal 3 offertes opgevraagd en uiteindelijk gekozen voor De Kruijf Trappen. Jan was tijdens de contact momenten erg vriendelijk en heeft de tijd genomen om naar ons te luisteren. De aanbieding zag er goed verzorgd uit en was voorzien van een 3D simulatie, waardoor we gelijk een goed beeld kregen. De keuze was snel gemaakt, bedankt Jan!

 • Vuren trap naar 1e verdieping, Amersfoort, januari 2014

  Op aanraden van Wim van de Graaf, de aannemer, heb ik contact opgenomen met De Kruijf Trappen. In het offertetraject heeft Jan op een pragmatische en (kosten)effectieve manier meegedacht. Nadat de trap geplaatst was heb ik nog contact opgenomen over het plaatsen van een traphek. Jan is vervolgens met een betere oplossing gekomen waar hij zelf geen baat bij had, dat noem ik de klant vooropstellen!

  Ik ben tevreden met het resultaat en wil De Kruijf Trappen een oprechte aanbeveling geven.

 • Mahonie en vuren dichte trap, Amsterdam, januari 2014

  Op aanraden van familie ben ik in contact gekomen met Jan de Kruijf. Een grachtenpand in Amsterdam is opgedeeld in 4 appartementen waar voor elk appartement een nieuw trap nodig was, 3 vuren houten trappen en 1 mahonie houten trap. De manier waarop Jan het werk kwam inmeten en het duidelijke advies gaf, was voor mij doorslaggevend. In een van de trappen zat een schuine hoek 81 graden. De overige aanbieders boden gewoon een trap aan van 90 graden, Jan is aan onze wensen tegemoet gekomen en heeft een trap aangeboden met een lepe hoek. Ik ben tevreden Jan zijn manier van werken en wil Jan zeker aanbevelen.

 • Rustiek eiken trap, den Haag, januari 2014

  Voor het leveren en monteren van onze nieuwe trap hebben we drie bedrijven aangeschreven. De Kruijf Trappen reageerde erg snel en kwam na 2 dagen ’s avonds langs om de mogelijkheden te bespreken en de trap in te meten. Met behulp van een 3D tekeningen heeft Jan ons idee gevisualiseerd en zijn we snel tot een akkoord gekomen.

  We vinden de trap een pronkstuk en zijn erg tevreden met het resultaat!

  Groet Nuyten - Den Haag

 • Vuren open S-trap, den Haag, December 2013

  Ik heb De Kruijf Trappen en Jan in het bijzonder leren kennen als een betrouwbare vakman. Hij weet waar hij mee bezig is en wist als een van de weinige onze wens te realiseren. Ik ben tevreden, bedankt Jan.

  December 2013 - Den Haag

 • Vuren dichte trap, Barendrecht, December 2013

  Hallo Jan, nogmaals hartelijk dank voor het plaatsen van de trap, grote klasse! Na een goede voorbereiding met goed advies wat betreft de mogelijkheden werd de trap bij ons geplaatst. De wasmachine en de droger moesten onder trap passen om zo weinig mogelijk ruimte te verliezen. Jan heeft dit op een mooie en functionele wijze weten te realiseren!

  Groet, familie van Gerner

 • Leveren vuren open spiltrap, s Gravezande, December 2013

  Dag Jan, via deze weg wil ik je laten weten dat we tevreden zijn met de trap. We hebben de trap gestoffeerd dus een foto is overbodig. Dank voor de snelle levering en goede service!

 • Vuren open trap, Rotterdam, December 2013

  Via het Bouwcenter Rotterdam heb ik de naam door gekregen van De Kruijf Trappen. Nadat ik contact heb opgenomen werd ik direct met veel enthousiasme te woord gestaan. Jan komt over als iemand met echte passie voor het vak, iemand waar het vakmanschap herkenbaar is. Zijn enthousiaste en professionele aanpak heeft ertoe geleid dat ik de opdracht aan De Kruijf Trappen gegund heb.

 • Vuren dichte trap, Gouda, December 2013

  Met de behoefte aan een nieuwe trap zijn we toevallig in contact gekomen met De Kruijf Trappen. We zagen Jan rijden en hebben zijn naam op internet opgezocht. Jan is langs gekomen om de trap in te meten. Een secuur werkje want we wonen in een monumentaal pand waar niet alles ‘recht loopt’. De trap paste precies en we zijn dan ook erg tevreden, bedankt Jan!

 • Vuren open trap, Rotterdam, December 2013

  Vlizo trap vervangen voor vaste trap

  We hebben bij 3 verschillende bedrijven offertes opgevraagd. Jan was erg flexibel en is ’s avonds langs gekomen om de trap in te meten. We hadden gelijk een goed gevoel bij Jan. Toen hij ook nog is met de scherpste prijs kwam was de keuze snel gemaakt. We kunnen De Kruijf Trappen en Jan in het bijzonder zeker aanbevelen!

 • Zoldertrap, Boskoop, december 2012

  De zolder was eerst toegankelijk middels een vlizotrap, een niet ideale situatie…

  Door firma de Kruijf een offerte laten maken voor het plaatsen van een vaste open trap naar zolder, zodat de zolderruimte makkelijker toegangkelijk zou gaan worden.

  De offerte was gunstig en de firma kon de trap op zeer korte termijn op maat maken en zeer snel leveren.

  De trap is deze week geplaatst, in een paar uurtjes stond in de grondverf geleverde trap.

  Ik heb de volgende dag heb ik de trap afgelakt en de meebestelde antislip strips in de groeven gedrukt, daardoor is de trap ook een stuk veiliger.

  Voor een relatief laag aanschaf bedrag , is deze relatief lage investering en gezien het woonconfort zeker de moeite waard.

  Jan bedankt voor de goede en nette oplevering van de trap, en het afvoeren van de oude trap…helemaal super !

  gr Ruud

 • Renovatie trap, Waddinxveen, juli 2012

  Via een advertentie hebben we bij De Kruijf Trappen een offerte opgevraagd voor een grondige traprenovatie. De prijs was zeer redelijk en de kwaliteit super, alle treden pasten precies. We kunnen Jan zeer aanbevelen. Na de traprenopvatie heeft Jan nog vele andere timmerklussen gedaan zoals het vervangen van kozijnen, deuren en dorpels.

  Voordelen: voordelig, snel, netjes en betrouwbaar

  Nadelen: de factuur komt zo laat ;)

  S. de Kogel

 • Zoldertrap, den Haag, mei 2011

  Beste Jan,

  Allereerst willen we jullie bedanken voor de bijzonder goede afwerking en netheid van het plaatsen van de trap.

  Vanaf het eerste contact waren wij zeer tevreden zijn over De Kruijf Trappen. De opgevraagde offerte was zeer snel en volledig en precies naar wens. De prijs sprak ons ook erg aan. We hebben een aantal offertes opgevraagd, maar die van De Kruijf voldeed aan al onze wensen.

  Het advies over de trap en houtsoort was ook erg nuttig daar wij eigenlijk een andere trap in gedachte hadden, welke bij nader inzien niet mogelijk bleek maar de gekozen oplossing een schot in de roos bleek.

  De plaatsing van de trap was ook prima volgens de afspraak. De montage is vakkundig gedaan en alles weer netjes schoon opgeleverd. Ook is het plaatsen van de trapleuning en traphek bovenaan de trap op een later tijdstip keuring uitgevoerd. (omdat wij nog niet klaar waren met het afwerken van de muur en etage). We hopen dat we er nog lang plezier aan mogen beleven. Het is echt een verbetering en meerwaarde op het huis!!

  Nogmaals dank voor de geleverde service en we zullen uw bedrijf zeker aanbevelen in onze familie, vrienden en kennissenkring!

  Joris de Lange, Den Haag

 • Nieuwbouw woning voorzien van trappen, Rotterdam Nesselande, februari 2010

  Jan de Kruijf heeft voor ons 3 mooie trappen ontworpen en zeer deskundig geplaatst. Echt vakwerk! De samenwerking en communicatie tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan denkt mee en is flexibel. Kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

  Jordan

 • Vaste trap naar zolder, Utrecht, juli 2008

  Juli 2008 hebben we een trap van De Kruijf Trappen gekregen. We waren toen en zijn nog steeds heel goed tevreden met de trap en met het werken van Jan. Mochten we in de toekomst nog iets op het gebied van trappen nodig hebben, dan zullen we dat zeker aan Jan vragen.

  Mevr. Schmölders

 • Vaste trap naar zolder, Utrecht, juli 2008

  Juli 2008 hebben we een trap van De Kruijf Trappen gekregen. We waren toen en zijn nog steeds heel goed tevreden met de trap en met het werken van Jan. Mochten we in de toekomst nog iets op het gebied van trappen nodig hebben, dan zullen we dat zeker aan Jan vragen.

  Mevr. Schmölders

 • Trap bedrijfspand, 's Gravenzande, april 2008

  's Gravenzande, april 2008

  Wij hebben ons plan en de afmetingen van de trap bij de Kruijf Trappen neergelegd en verder besproken, daar kwam snel een oplossing uit.

  De trap werd vervolgens super snel als bouwpakket geleverd en door ons in Gouda opgehaald, waarna wij verder konden met onze nieuwe bedrijfshal.

  Wij zijn dan ook nog steeds tevreden zowel over jullie bedrijf als het geleverde produkt.

  Als ik voor een klant van mij een trap nodig heb weet ik jullie zeker te vinden.


© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design