Bel 0182 - 33 80 11


Vaste trappenspecialist in Rotterdam

Woont u in de regio Rotterdam en bent u op zoek naar een trappenspecialist? Dan bent u bij de Kruijf Trappen aan het juiste adres. Wij werken in regio Rotterdam en kunnen u velen voorbeelden laten zien van trappen in vooroorlogse woningen, of in later gebouwde huizen.


Referenties van onze klanten in Rotterdam

Op onze referentiespagina vindt u veel referenties en klantverhalen. Hieronder tonen wij enkele:


Trap vervangen / Houten trap geplaatst, Rotterdam

''Wij zijn heel tevreden over de Kruijf. Om te beginnen hadden we vier partijen uitgenodigd, en De Kruijf was de enige die een oplossing bedacht voor onze trap, die een lage ‘impact’ had. Daarnaast is het allemaal heel soepel gegaan, ze zijn twee keer langsgeweest en uiteindelijk is het verwijderen van de oude trap en het plaatsen van een nieuwe trap in minder dan een dag gelukt. En dat is wel heel fijn voor een gezin met 2 kinderen. We zijn later ook nog even in het atelier in Waddinxveen geweest en dat was ook erg leuk om eens te zien. We kunnen De Kruijf Trappen van harte aanraden!''

Familie Stam

Nieuwbouw woning voorzien van trappen, Rotterdam Nesselande

“Jan de Kruijf heeft voor ons 3 mooie trappen ontworpen en zeer deskundig geplaatst. Echt vakwerk! De samenwerking en communicatie tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase hebben wij als zeer prettig ervaren. Jan denkt mee en is flexibel. Kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.”

Jordan


Wat u kunt verwachten

Wij maken vaste trappen geheel op maat en naar uw wensen. Het kan daarbij gaan om een standaard trap, maar ook het vervaardigen van exclusieve trappen of het renoveren van uw huidige trap is mogelijk.

Bij De Kruijf Trappen bent u verzekerd van vakmanschap. Dit komt terug in de nauwkeurigheid waarmee wij uw trap maken en plaatsen, vanaf het inmeten t/m de afwerking. Daarbij hebben wij natuurlijk ook aandacht voor de veiligheid van de trap.

Ons vakmanschap komt ook terug bij het plaatsen van uw vaste trap. Met onze aanpak beperken wij de overlast van bijvoorbeeld stof tot een minimum. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs binnen 1 dag uw trap plaatsen.


Nieuwsgierig naar onze resultaten?

Een vaste trap is niet iets wat u elke aanschaft. Maar kan wel sfeerbepalend zijn in bijvoorbeeld uw woonkamer. Wij hebben al vele vaste trappen gemaakt en geplaatst. Bekijk op uw gemak de voorbeelden van vaste trappen die wij in het verleden gemaakt hebben. Of lees wat andere over ons zeggen.


Meer informatie of advies?

Wilt u meer informatie over de ideale vaste trap voor uw situatie? Over onze werkwijze, kennis en expertise? Of heeft u andere vragen. Dan kunt uiteraard contact met ons opnemen.

Telefoon: 0182 33 80 11
E-mail: info@dekruijftrappen.nl

U kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Dit kan ook in de avonduren, zodat hier geen vrij voor hoeft te nemen.


© 2022, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design