Bel 0182 - 33 80 11


Vaste trap naar zolder

Vaste trap

26 januari 2017

Een vaste trap, in plaats van een vlizotrap levert u veel voordelen op. Misschien twijfelt u nog, vanwege bijvoorbeeld de kosten. Dit kunnen wij ons natuurlijk voorstellen, hoewel wij ervan overtuigd zijn dat het meestal een goed idee is om een vlizotrap te vervangen door een vaste trap.


Voordelen van een vaste trap


  • In het gebruik zult u een wereld van verschil ervaren. Doordat u met een vaste trap heel makkelijk naar de verdieping loopt, zult u die ruimte veel meer en efficiënter gaan gebruiken. Voor uw gevoel krijgt u er dus ruimte bij.
  • Een vaste trap ziet er mooier, rustiger en verzorgder uit dan een vlizotrap. U investeert met een vaste trap in uw woonplezier.
  • Een vaste trap is veiliger. Meestal is de hoek van een vaste trap namelijk minder stijl, en door het plaatsen van een leuning, een traphek of andere veiligheidsmaatregelen, kunt u uw trap veiliger maken voor bijvoorbeeld kinderen of mensen die slechter ter been zijn.
  • De waarde van uw woning stijgt. Een vaste trap laten plaatsen kost natuurlijk geld, maar het levert ook daadwerkelijk iets op. Bij een eventuele verkoop van uw woning, betaalt zich dat weer terug; in een verhoogde waarde, of omdat uw woning beter te verkopen is.


Voorbeelden

Onlangs mochten wij een vlizotrap vervangen in Alphen aan den Rijn. De foto’s geven een goed beeld van het verschil in uitstraling van een vlizotrap, en een vaste trap naar zolder. De vlizotrap in bijgaande foto’s is uiteindelijk natuurlijk verwijderd.

Vaste trap - Foto 1
Vaste trap - Foto 2
Vaste trap - Foto 3
Vaste trap - Foto 4
Vaste trap - Foto 5
Vaste trap - Foto 6
Vaste trap - Foto 7
Vaste trap - Foto 8
Vaste trap - Foto 9


Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design