Bel 0182 - 33 80 11


Houten trap op maat

17 oktober 2019

Wilt u een houten trap op maat laten maken? Wij als trappenfabriek doen dit dagelijks en vanuit deze ervaring geven wij u graag een aantal tips waarmee u mogelijk veel problemen voorkomt.


Kwaliteit & Prijs

Wij werken met de allerhoogste precisie voor het op maat maken van onze trappen. Dit begint natuurlijk bij heel goed inmeten, zorgvuldig noteren en vervolgens produceren. Dit is een proces dat aandacht en zorg vereist maar uiteindelijk een trap oplevert die precies past. Onze machines kunnen deze extreme nauwkeurigheid overigens ook makkelijk aan.

Wanneer een andere trappenmaker om tijd (en dus geld) te besparen hier niet alle zorgvuldigheid in zou nemen, kan dit resulteren in een trap die (net) niet helemaal goed past. Het gevolg; een trap die kraakt, wrikt, werkt of die er gewoon net niet helemaal strak uitziet. We komen ze in de praktijk helaas tegen.

Goedkoop is dan dus duurkoop geworden. Over prijzen gesproken; wij hanteren marktconforme tarieven.


Advies

Een houten trap op maat laten maken, doet u waarschijnlijk niet jaarlijks. Wij doen dat echter dagelijks. We meten zelf in en monteren in de regel ook zelf. Hierdoor weten wij wat goed werkt in de praktijk en wat niet goed werkt. Ook zien we snel wat de meest ruimtebesparende oplossing is, de mooiste oplossing, de meest comfortabele oplossing, de veiligste oplossing, etc.

Kortom; wij geven dikwijls adviezen die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers hun oorspronkelijke plan aanscherpen of verbeteren. Onze tip is dan nu ook: win advies in van een ervaren en betrokken trappenmaker wanneer u een nieuwe trap wilt laten maken.


Laat u inspireren

Zoveel mensen, zoveel smaken. Maar wat vindt u nu het allermooiste voor uw woning of ruimte? Om uw keuzes te bepalen, helpt het om voorbeelden te bekijken van mensen die u voorgingen in het laten maken van een trap. Wij van De Kruijf besteden aandacht aan het fotograferen van onze trappen tijdens de montage. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden en kunt u in kaart brengen wat u juist wél en juist niet wilt.


Meer weten over uw nieuwe houten trap?

Heeft u besloten om een nieuwe trap te laten maken? U kunt een offerte opvragen via ons offerteformulier. Omdat het nu erg druk is, adviseren we u ook even te bellen. Wij werken met een klein team van trappenmakers, het kan dus zijn dat we aan het monteren zijn, of met machines aan het werk zijn.


Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design