Bel 0182 - 33 80 11


Werkwijze tijdens Corona maatregelen

17 juni 2021

Wij werken door tijdens de periode dat de Corona maatregelen zijn uitgevaardigd. Wij houden rekening met u en met de geldende regels. Wanneer er in verband met de maatregelen iets erg belangrijk voor u is, geef dit dan s.v.p. duidelijk aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Inmeten en opnemen

Het inmeten gebeurt meestal met 1 persoon. Mochten we met 2 personen zijn, dan zullen we aan u vragen of we ook met 2 personen welkom zijn. Verder vragen wij aan u om niet meer mensen dan nodig, bij het inmeten aanwezig te laten zijn.

Wij schudden - tijdelijk - geen handen en zullen ook trachten geen contact te maken met deurkrukken / leuningen e.d. Wij adviseren desondanks om dergelijke plekken te reinigen als wij zijn geweest.

Wanneer u iets juist niet, of juist wel wenst, laat ons dit dan s.v.p. weten.


Plaatsen/ monteren van de trap

Wanneer wij langskomen om te monteren, komen wij in de regel met 2 personen. Ook hierbij geldt dat wij vragen dat er niet meer personen aanwezig zijn bij het monteren, dan nodig. Verder gelden dezelfde uitgangspunten als bij het inmeten en opnemen.


Begrip

Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen. Wij vinden de menselijke maat ook erg belangrijk. Mocht u ergens moeite mee hebben, laat u dit dan s.v.p. van te voren weten, zodat we hier een passende oplossing voor kunnen bedenken.Terug

© 2023, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design