Bel 0182 - 33 80 11


Werkwijze tijdens Corona maatregelen

02 april 2020

Wij werken door tijdens de periode dat de Corona maatregelen zijn uitgevaardigd. Voor onze en uw veiligheid nemen wij uiteraard de veiligheidsmaatregelen in acht.

Inmeten en opnemen

Wij komen met maximaal 1 persoon. Wanneer wij bij u langskomen, zorg dat dat er maximaal 1 persoon de deur open doet. Geef ons vervolgens minimaal 1,5 ruimte bij het naar binnen treden. Wanneer u ons heeft laten zien waar de trap moet komen, kan er eventueel een tweede persoon bijkomen. Wij schudden tijdelijk geen handen en zullen ook trachten geen contact te maken met deurkrukken / leuningen e.d. Wij adviseren desondanks om dergelijke plekken te reinigen als wij zijn geweest.


Plaatsen/ monteren van de trap

Wanneer wij langskomen om te monteren, komen wij in de regel met 2 personen. Zorg dat er maximaal 1 persoon is in de ruimte waarin wij werken, en dat u op minimaal 1,5 meter van ons blijft. Verder gelden dezelfde uitgangspunten als bij het inmeten en opnemen.


Begrip

Wij vragen uw begrip voor deze veiligheidsmaatregelen. Mocht u ergens moeite mee hebben, laat u dit dan s.v.p. van te voren weten, zodat we hier een passende oplossing voor kunnen bedenken.


Terug

© 2020, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design