Bel 0182 - 33 80 11


Trappenfabriek De Kruijf

Trappenfabriek - wat wij doen

09 maart 2017

Er zijn regelmatig mensen die een nieuwe houten trap willen kopen en op zoek zijn naar een bedrijf die dat voor ze kan doen. Maar waar koop je een nieuwe trap? Die op maat gemaakt moet worden? Juist; bij een trappenfabriek.


Niet ├ęcht een fabriek

Ofschoon mensen ons meestal een trappenfabriek noemen, zijn we niet ├ęcht een fabriek. Een groot gedeelte van het maken van trappen bestaat namelijk uit handwerk; ouderwets vakmanschap. En we zijn ook niet een fabriek in die zin dat wij veel productiemedewerkers in dienst hebben die aan grote machines staan te werken. We zijn een kleinschalig bedrijf met aan het hoofd Jan de Kruijf. Hij is de trappenspecialist die advies geeft, tekeningen maakt, inmeet, meewerkt aan de productie en de trappen plaatst.

Naast Jan zijn er nog een aantal mensen actief; in de productie, administratie en marketing.


Machines in de productie van trappen

Uiteraard worden er ook machines gebruikt in de productie. Zo zijn er machines om te zagen, te schaven, te boren en te bewerken.

Maar het vakmanschap blijft een essentieel onderdeel van het maken van trappen. En het maken van trappen is een specialistisch vak. Hoewel er wel opleidingen voor bestaan, blijft het voor een groot gedeelte toch een kwestie van ervaring. En die hebben we bij De Kruijf Trappen. We maken en plaatsen al ruim tien jaar lang trappen.Trappen maken gaat deels met de hand, deels met machines.

Het schaven van hout kan gelukkig gedaan worden door een machine.

Ook is het schuurpapier vervangen door een machine die het hout super glad maakt.


Volledig naar wens

Uit onze fabriek komen geen standaard trappen rollen. In tegendeel zelfs. Iedere trap is op maat gemaakt, exact naar de wensen van onze klant. Het ontwerp van de trap, de houtsoort, de leuningen, ballustrade, het aantal draaiingen, noemt u maar op, alles is naar wens en smaak te maken.

En wilt u een functionele en voordelige trap, voor bijvoorbeeld naar zolder? Dat is ook geen enkel probleem.

Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje bij onze voorbeelden, of vraag hier uw offerte op voor uw droomtrap.Terug

© 2023, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design