Bel 0182 - 33 80 11


De voordelige trap: het bouwpakket

07 mei 2020

Een maatwerk bouwpakket trap is heel wat voordeliger dan een trap die bij u wordt gemonteerd. Wij vertellen u hier hoe de bouwpakket trap werkt. 

Een bouwpakket trap

Een bouwpakket is zoals gezegd voordeliger. Bij sommige bouwprojecten kan het ook logistiek voordelen opleveren, maar dat argument geldt bijna nooit voor particulieren.  Het proces van een bouwpakket trap is ook simpel:

U meet de trap in, bestelt deze bij ons, wij maken hem en leveren hem. U kunt hem dan (laten) ophalen. U monteert de trap of laat dit doen door een aannemer. 

U ziet: een eenvoudig proces. Maar is het voor u een optie? 

Het inmeten

Om te weten of het voor u een optie is, moet u weten hoe wij werken bij het inmeten. Wij komen dan bij u langs om de situatie op te nemen. Wij adviseren u dan over wat het beste comfort geeft, wat ruimte bespaart, wat esthetisch het beste werkt, wat bouwkundig wel en niet kan. Wij vormen een beeld van de nieuwe trap en adviseren over de mogelijkheden. Uit deze adviezen maakt u keuzes. Met deze keuzes visualiseren wij de situatie.  

Daarbij zien we niet alleen de trap in de nieuwe situatie voor ons, we zien ook hoe we de oude trap moeten verwijderen en hoe we de nieuwe trap gaan monteren. Dit vergt ervaring met het maken en plaatsen van trappen. 

Wat u moet kunnen

Wanneer u zelf inmeet, moet u dus eigenlijk het zelfde kunnen; het visualiseren of tekenen van de trap, op de tiende milimeter nauwkeurig. Weten hoe de loop wordt, weten wat er gebeurt als de trap een paar centimeter langer of korter moet worden. U moet dus eigenlijk ervaring hebben. Daarom is een bouwpakket trap maar voor weinig mensen echt geschikt. 

We leveren u graag overigens een bouwpakket, maar we vragen u dan altijd wel naar uw ervaring met trappen, om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard kunt u ook terecht bij ons voor het totale pakket van inmeten, maken en monteren. Het inmeten, maken en monteren zit bij ons altijd in één pakket. Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design