Bel 0182 - 33 80 11


Houten trappen prijzen

14 december 2016

Wij houden van houten trappen. In onze trappenfabriek maken wij elke houten trap die onze opdrachtgever wenst. En of onze opdrachtgevers nu een spiltrap, een open trap, of een andere soort trap willen kopen, men vraagt bij ons meestal eerst naar de prijs.

Dit begrijpen wij natuurlijk. Standaard trappen prijzen bestaan immers niet, omdat het ontwerpen, produceren en leveren/monteren van een trap altijd maatwerk is. Wij hebben om die reden al geregeld rekenvoorbeelden en tarieven gecommuniceerd, maar we merken dat het een onderwerp van interesse blijft.

Daarom zullen we in dit bericht een globale ‘calculatie’ – de berekening – van het plaatsen van een trap met u doornemen.


Trappenspecialist

Wij zijn een trappenspecialist. Dit betekent dat wij met liefde een trap ontwerpen en maken, met als doel om een duurzame en veilige trap te leveren. Ofschoon wij onze tarieven zo laag mogelijk proberen te houden, is onze focus niet om goedkope trappen te leveren en daarbij de kwaliteit en veiligheid uit het oog te verliezen.


Prijzen trappen

Zoals we al aangaven, is iedere trap maatwerk. Er zijn teveel variabelen die uiteindelijk de prijs bepalen. U kunt de volgende prijzen dus gebruiken als indicatie, maar u kunt ons er niet op ‘vastpinnen’.

Een relatief voordelige trap kunt u aanschaffen door een trap zelf te monteren en een trap zelf te gronden en te lakken. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar dan heeft u een indicatie. Een eenvoudige en rechte trap kunnen wij leveren voor ongeveer €650,-. Een trap gemaakt van een mooie hardhoutsoort, is vaak meteen al een stuk kostbaarder. De prijzen gaan dan vanaf €1200,-. Let op de prijzen die hier vermeld staan, zijn inclusief btw.


De gemiddelde prijzen die wij in rekening brengen liggen overigens iets hoger door opties die dikwijls worden afgenomen zoals: ballustrades, traphekken, leuningen, leuningdragers, spijlen, etc. etc.


Plaatsen van een houten trap

Wanneer u het plaatsen van een trap door ons laat doen, dan is het tarief daarvoor vanaf €400,-. We gaan dan uit van een gunstige situatie. Wanneer er veel werk verricht moet worden om de trap op zijn plaats te krijgen, kunnen de kosten daarvan oplopen.


Voorbeeld

Stel dat wij een spiltrap – een dubbele kwart trap – naar zolder moeten maken, inclusief een trapgat, inclusief montage, dan zijn de kosten vanaf €1500,-. Zoals alle tarieven die in dit bericht staan vermeld, is dit bedrag inclusief btw.


Meer informatie over trappen en prijzen

Wilt u meer informatie over trappen, tarieven en prijzen? Leest u dan één van onderstaande artikelen, of gebruik ons offerteformulier om een prijs voor uw situatie op te vragen:Terug

© 2023, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design