Bel 0182 - 33 80 11


Nieuw logo

18 juni 2020


De Kruijf Trappen is al jarenlang een trappenfabriek die bekend staat om trappen die er heel mooi uitzien én die vernuftig en met precisie zijn geproduceert.

Ons oude logoOns oude logo stamt nog uit de tijd dat wij zowel timmerklussen deden, als trappen maakten. De gouden kleur in het logo stond voor 'gaan voor goud', ofwel; de best mogelijke oplossing leveren. De hamer in het logo stond voor handmatige bewerking en het zaagblad voor machinale bewerking, omdat we altijd hebben geloofd in een combinatie van die twee zaken. Het zaagblad en de hamer vormen samen een 'Q'. Deze Q is de eerste letter van 'Quality'; kwaliteit in het Engels. 

Toen wij kozen voor de specialisatie 'trappen', is dit in het logo opgenomen. Wat we uiteindelijk misten in ons logo is onze visie op trappen maken, en de uitstraling dat we 100% gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, produceren en monteren van trappen. 


Ons nieuwe logo

Wij gaan voor houten trappen waar men jarenlang - een leven lang - plezier van kan hebben. Om dit te bereiken is het nodig om een goed advies te geven, een mooie trap te maken en om een trap te leveren die heel precies past maar toch op een efficiënte is manier gemaakt. Dus een trap die knap is om te zien, en een trap die op een knappe manier is gemaakt.


Knappe Houten Trappen

En zo kwamen wij op deze slogan. En natuurlijk wilden we, ten opzichte van het het oude logo, 100% trappen uitstralen. Dit is naar onze mening goed gelukt. Het logo is op onze aanwijzingen gemaakt door Bureau Peetzen in samenwerking met Holland Marketinghuis.Terug

© 2023, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design