Bel 0182 - 33 80 11


Nieuwe steektrap, voor- en nafoto's

16 april 2020

Wij mochten onlangs deze steektrap vervangen. Naast dat wij een mooie referentie hebben ontvangen, heeft onze klant woord gehouden en onze prachtige foto's toegestuurd. Wij maakten er een overzicht van in een video. We hebben zowel de video als de referentie voor u onder elkaar gezet:


De video

Fotocredits: Erna Oldenburg - Photo Matters

De referentie

Nieuwe steektrap - Lekkerkerk 2019 - Onze zoektocht begon op de website en daar konden we alle informatie vinden. Het zag er ook allemaal verzorgd uit, dat speelt ook mee. Door de voorbeelden op de website te bekijken, en de opties, konden we een aardig beeld vormen van de trap die we wilden. Uiteindelijk leek de nieuwe trap veel op onze bestaande trap, met uitzondering van enkele detail wijzigingen.

We hebben toen een mail gestuurd en even gewacht op reactie. Uiteindelijk hebben we erachter aan gebeld om in contact te komen, maar daarna liep het contact prima. Door de vakkennis van Jan zijn er wat slimme dingen voor onze trap bedacht, zo is deze minder stijl dan de vorige trap, waardoor hij beter te belopen is.

Van te voren ontvingen we netjes een schets van de trap waarin al onze wensen en de adviezen van Jan waren verwerkt. Allemaal erg overzichtelijk. De planning is op enig moment wel wat uitgesteld vanwege een personeelswisseling. Hier heeft Jan echter over opgebeld en dit begrepen we. Hij is overigens altijd erg duidelijk geweest en heeft nooit valse beloftes gedaan.

Ik heb Jan beloofd foto’s te maken van onze trap wanneer deze helemaal afgewerkt is, en deze foto’s maak ik binnenkort.

Lekkerkerk, 2019.Terug

© 2023, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design