Bel 0182 - 33 80 11


Vaste trap Den Haag

16 januari 2019

De Kruijf Trappen heeft inmiddels als trappenfabriek een mooie staat van dienst opgebouwd als het gaat om het maken en leveren van trappen in Den Haag. We hebben referenties die we kunnen tonen, en we hebben inmiddels veel ervaring met zowel de oudere bouw huizen, als de nieuwere bouw huizen.


Moeilijke hoeken en plaatsing een uitdaging

De Kruijf Trappen heeft al heel wat verschillende plaatsen gezien waar trappen geplaatst moeten worden. Soms lijkt het onmogelijk om ergens een mooie trap te plaatsen, maar als er ergens een mogelijk is, dan vinden wij hem en dan realiseren wij uw droomtrap. 

Een van onze klanten

We hebben een van onze klanten gevraagd om te vertellen over ons. De meeste vragen en opdrachten krijgen wij via-via, zo ook onderstaande opdracht:


Trap naar 2e verdieping, Den Haag

Voor een van mijn klanten moest op korte termijn een trap op maat gemaakt en geïnstalleerd worden. Via via kreeg ik te horen dat De Kruijf trappen een geschikte partij zou zijn. Het resultaat mag er zijn. De Kruijf trappen rekende een scherpe prijs en de trap is vervolgens snel geleverd en geplaatst. Oprechte aanbeveling.


Wilt u meer referenties lezen? We hebben ze hier voor u geplaatst.


Woont u in, of in de buurt van Den Haag?

Wij komen graag bij u langs om uw trap in te meten, en om u adviezen te geven. Gebruik ons contactformulier voor een afspraak. Wilt u eerst een vrijblijvende prijsopgave? Gebruik dan het offerteformulier. Wij helpen u graag.
Terug

© 2022, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design