Bel 0182 - 33 80 11


5 redenen op een trappenspecialist in te schakelen

31 maart 2022

Overweeg jij om een nieuwe trap te bouwen of een bestaande trap te renoveren, maar twijfel je of je dit zelf gaat doen, een allround klusser gaat inhuren, of toch een trappenspecialist gaat raadplegen? Dan raden we je aan om dit blog te lezen. We zetten namelijk vijf redenen voor je op een rij waarom je het beste een trappenspecialist kunt inschakelen.

#1 Je krijgt gegarandeerd vakwerk!

Een trappenspecialist in gespecialiseerd in het maken en plaatsen van trappen waardoor je ervan verzekerd bent dat er vakwerk geleverd wordt. Zo komt een trappenspecialist eerst bij jou langs om de situatie in kaart te brengen en om jou persoonlijk advies te geven. Daarna wordt er geheel naar wens een trap volledig op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van vakwerk!

#2 Een trappenspecialist helpt in kaart te brengen wat jij precies wilt

Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer het aankomt op trappen. Je kan kiezen voor een eikenhouten trap, maar ook voor een vuren trap. Daarnaast zijn er trappen met leuning, maar ook trappen zonder leuning. Er zijn dichten trappen, maar ook open trappen, en ga zo maar door… In dit grote aanbod, is het soms lastig bepalen wat je precies wilt. Een trappenspecialist gaat met jou in gesprek en stelt jou de juiste vragen waardoor in kaart gebracht wordt welke trap het beste bij jouw wensen én jouw woning past. Handig toch?

#3 Inspiratie opdoen en mogelijkheden in kaart brengen

Ook wanneer je inspiratie wilt opdoen, is het inschakelen van een trappenspecialist een goed idee. Zo kan je door het portfolio heen bladeren en kan de specialist jou adviezen geven over welke trap bijvoorbeeld weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast kan een trappenspecialist jou precies vertellen wat mogelijk is binnen jouw budget. Zo krijg je een realistisch beeld dat past bij jouw situatie.


#4 Geen ongewenste verassingen

Wil je een trap laten plaatsen in een nieuwbouwwoning? Dan moet de trap voldoen aan de bouwbesluitregels. Een trappenspecialist weet precies wat deze regels zijn en zorgt ervoor dat de trap hier volledig aan voldoet. Zo kom je achteraf niet voor ongewenste verassingen te staan.


#5 Een trappenspecialist ontzorgt

Het inschakelen van een trappenspecialist ontzorgt. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw wensen doorgeven en het eindontwerp goedkeuren. Verder hoef jij je niet druk te maken over het inkopen van materialen, over het perfect op maat zagen van hout of over het gedetailleerd afwerken van de trap. Is dat niet fijn?


Een trappenspecialist inschakelen

Wil jij een nieuwe trap laten plaatsen of een bestaande trap renoveren en overweeg je een trappenspecialist in te schakelen? Wij helpen jou graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op.Terug

© 2022, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design