Bel 0182 - 33 80 11


Wat kost een houten trap

03 juni 2022

Gaat u verbouwen, verhuizen of is uw oude trap echt aan vervanging toe en kiest u voor een houten trap, dan zijn de kosten van het aanschaffen van zo’n trap een belangrijke factor. Maar waar moet u beginnen?

Tip 1: Wensenlijstje

Maak een lijstje van eisen en wensen. Er zijn namelijk verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen met verschillende prijzen. Ook zijn er verschillende modellen en stijlen. Oriënteer u via foto’s van trappen, noteer uw wensen en bepaal een budget.

Tip 2: Zelf of laten doen

Wilt u de houten trap zelf inmeten en plaatsen of besteed u alles uit? Als u veel zelf wil doen, dan is ervaring vereist. Wij raden het in zijn algemeenheid niet aan. Een voordeel van uitbesteden, naast alle praktische voordelen, is dat u door het opvragen van een offerte in één keer een overzicht hebt van de investering. Zo weet u zeker welke kosten u kwijt bent.

Tip 3: offerte laten maken

Het inmeten, het maken van een advies, het maken van een tekening, het produceren van de trap én het plaatsen van een vuren houten trap kost gemiddeld tussen de 1800 en 3450 euro. Maar omdat ieder huis ander is, is dit slechts een indicatie. Vooralsnog zou u – indicatief – kunnen rekenen met een gemiddelde prijs van 2500 euro voor een eenvoudige, vuren trap met gemiddelde opties en inclusief 21% btw. Een hardhouten trap kost meer.

Laatste tip: vraag een offerte aan

Dus kies voor zekerheid, en vraag vandaag nog uw offerte aan! Plan uw project tijdig in verband met mogelijke lange levertijden. Meer weten over houtsoorten en prijzen van houten trappen? Kijk eens op dekruijftrappen.nl/houtsoorten-voor-trappen dekruijftrappen.nl/


Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design