Bel 0182 - 33 80 11


Eiken boomstam

Hardhouten trap

10 november 2016

Het begint bij ons allemaal wanneer iemand contact opneemt om zijn of haar ideeën over een nieuwe trap te bespreken. Zo ging het ook bij dit project. De klant had een stalen strap maar deze nam relatief veel ruimte in beslag, en stond ook onhandig in de loop van kamer naar de keuken.


Van boomstam naar trap

We bedachten een oplossing, bespraken deze met de klant en maakte hiervan een tekening.


De klant was enthousiast over de steektrap oplossing en zodoende konden we gaan bepalen voor welke materialen en details we zouden gaan. De klant heeft uiteindelijk gekozen voor hardhout. Je kunt op de foto’s nog goed zien, hoe van een boomstam de planken worden gemaakt. Na alle bewerkingen is het hout natuurlijk superstrak, en geschikt voor een kwaliteitstrap.


De bomen, ofwel de zijkanten, en de spijlen van de ballustrade zijn afgewerkt in wit, terwijl de treden en de leuningen én het ‘petje’ van de spijlen in naturel eikenhout zijn. In de sponningen van de ballustrade en van de trap is gelaagd blank glas geplaatst. Voor een mooie aansluiting op de vloer om de ballustrade heen, hebben we een sierlat geplaatst. Door zorg te besteden aan details van een trap, krijgt deze een mooie uitstraling en dat draagt simpelweg bij aan uw woongenot.


De trap hebben we vervaardigd in onze trappenfabriek waarna we de stalen trap konden verwijderen. De trap hebben wij uiteraard ook geplaatst en gezorgd voor alle aansluitingen. Het verwijderen van de trap én het plaatsen van de trap is overigens op dezelfde dag gebeurd, zodat de klant zo weinig mogelijk overlast ondervindt.


De klant is tevreden met de fraaie trap, die ook nog eens veel ruimte bespaard en veel handiger is in het gebruik van de woning. De trap zoals hier afgebeeld, is bijna helemaal afgewerkt en afgelakt. Wanneer de laatste details zijn verwerkt, zullen we hier een update plaatsen.

Hardhouten trap - Foto 1
Hardhouten trap - Foto 2
Hardhouten trap - Foto 3
Hardhouten trap - Foto 4
Hardhouten trap - Foto 5
Hardhouten trap - Foto 6
Hardhouten trap - Foto 7
Hardhouten trap - Foto 8
Hardhouten trap - Foto 9
Hardhouten trap - Foto 10
Hardhouten trap - Foto 11
Hardhouten trap - Foto 12
Hardhouten trap - Foto 13
Hardhouten trap - Foto 14
Hardhouten trap - Foto 15
Hardhouten trap - Foto 16
Hardhouten trap - Foto 17
Hardhouten trap - Foto 18
Hardhouten trap - Foto 19
Hardhouten trap - Foto 20


Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design