Bel 0182 - 33 80 11


Uw trap in grijze grondverf

19 december 2019

Wanneer u uw trap wilt gaan schilderen, dan is het van belang voor de kwaliteit van de laklaag, dat er een goede grondverf laag is aangebracht. Dit kunt u zelf doen, door een schilder, of door ons. Wij kunnen uw houten trap op maat vanuit onze fabriek gegrond afleveren.

De lakkleur bepaalt de grondverfkleur

Qua grondverf zijn er niet zoveel kleuren. Logisch, want je ziet er toch niets meer van. Bij ons heeft u de keuze tussen wit en grijs. Wanneer kiest u voor de één, en wanneer voor de ander? Dit is overzichtelijk: wanneer u een lichte lakkleur gaat gebruiken, dan kiest u voor de witte grondverf. Is de lakkleur donker, dan kiest u voor de grijze kleur grondverf.


Advies

Het schilderen van een trap moet goed gebeuren omdat een trap veel te verduren heeft. Een professionele schilder zal hier zeker rekening mee houden. Wanneer u ervoor kiest om zelf uw trap te schilderen, zorg dan dat u professioneel advies krijgt, bij een verfwinkel bijvoorbeeld, over hoe u dat moet doen.


Voorbeelden donker gegronde trappen

De trappen die hier worden getoond, zijn allen met grijze grondverf gegrond. De één is al afgewerkt, de ander staat nog in de  grondverf. Meer weten

Wilt u meer weten? Of ook een houten trap op maat in uw gewenste grondverf? Bel ons dan via 0182 - 33 80 11. Het is erg druk, het kan zijn dat u het op meerdere momenten moet proberen.


Terug

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design