Bel 0182 - 33 80 11


Essen houten trappen

Wilt u een hardhouten trap? Maar wellicht vind u eiken hout te kostbaar? Of misschien valt u wel op de blanke uitstraling van het hout, of juist de vlamtekening van de nerf. 

Een essen trap is een duurzame trap en eenvoudig te onderhouden. 


Uw essen houten trap naar wens

Essen houten trappen zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, waardoor iederen uitstraling is te realiseren. Denk aan romantisch, strak, landelijk, modern, klassiek, vintage, industrieel, etc.

De vorm van de essen trap is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen de betreffende ruimte. Het is belangrijk om te weten dat iedere trap op maat wordt gemaakt, om deze te laten passen in uw huis. Het voordeel is dat u al uw wensen en eisen kunnen worden waargemaakt. 

Alvast inspiratie opdoen? Bekijken dan eens de verschillende modellen houten trappen.


Uw essen trap met zorg gemaakt en gemonteerd?

De Kruijf Trappen maakt uw essen houten trap met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Wij werken in onze trappenfabriek aan uw trap, en kunnen deze bij u thuis monteren. Hierbij streven wij altijd naar een zo laag mogelijke overlast tijdens het plaatsen van de trap. 


Wilt u meer weten over essen trappen?

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van essen trappen en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren en adviseren u uiteraard graag op vrijblijvende basis.

Bel daarvoor naar: 0182 – 338011
of stuur een mail naar: info@dekruijftrappen.nl

U kunt tevens gebruik maken van het online contactformulier, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Tevens kunt u via onze website direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij zijn u graag van dienst.

© 2024, Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design